Just chillin' with my bros

En seg/dötråkig/palla-nej/taslutnågongång dag. Dock en mysig kväll. Superkocken aka jag "slängde ihop" en lyxig lördagsmiddag till mina gulliga småbrorsor. Dukade fram, tände ljus och skapade en "mys-stämning". Om det är NÅGOT jag kan så är det att skapa mysig stämning, ljus (och kuddar ?) är något av det bästa jag vet. Eller inredning överhuvudtaget .. va? Tillbaka till den superduperintressanta kvällen. Vi avnjöt en superb middag i goda vänners lag. Efteråt, tro det eller ej, diskade Isak! Frivilligt! Jag behövde inte ens hinta. Blanda dipp, avnjuta kaffe och låta maten smälta. På't igen. Movie-time med chips och dipp. Mys-stämning följde med in i salongen aka vardagsrummet. Jag fick välja film, för att jag är äldst och bestämmer (eller för att jag börjar grina annars?). Romantisk komedi för hela slanten. Isak och Josef, som egentligen är supercoola och bara gillar filmer där alla skjuter alla och det sprutar blod, skrattade mest av alla. Trots vissa .. eh .. olikheter i intressen samt olika "prioriteringar" i livet är mina brorsor de bästa brorsor man kan ha. Och Ester, hon ska vi inte ens snacka om, hon är bäst! Jag saknar Mamma och Pappa aka världens bästa föräldrar. Åååh, jag är så tacksam för er! Helt sjukt ändå .. att just JAG fick den bästa familjen i HELA världen! Btw. 

Ikväll var det helt klart bros before hoes.


Dagens: Hey

Won't somebody come along
And teach me how to keep it alive?
To survive.
Come along and show me something
That I never knew in your eyes.
Take away the tourniquet.

I used to be so full of my confidence,
I used to know just what I wanted and just where to go.
More than ever I could use a coincidence,
But now I walk alone and talk about it when I know.

Hey, oh yeah, how long?
I guess I ought to walk away,
Hey, oh yeah, so long
What you gonna do today?

I don't wanna have to, but I will,
If that's what I'm supposed to do.
We don't wanna set up for the kill,
But that's what I'm about to do.

Let it on, I'll cut you off when you're screaming
into the phone. Hard to own.
Anyway, I wanna let you know that everything
is on hold. What you gonna do to me?

You used to be so warm and affectionate.
All the little things I used to hear my fairy say,
But now you're quick to get into your regret.
I'll take the fall and now you got to give it all away.

Hey, oh yeah, how long?
I guess I ought to walk away,
Hey, oh yeah, so long
What you gonna do today?

I don't wanna have to, but I will,
If that's what I'm supposed to do.
We don't wanna set up for the kill,
But that's what I'm about to do.

I don't wanna have to, but I will,
If that's what I'm supposed to do.
We don't wanna set up for the kill,
But that's what I'm about to do.

Hey, what would you say if I stayed?
Stayed for a while, if I may.
Say it again and I'll come around,
But not for the last time
Hey, what would you say if I changed?
I'll change everything but my name.
Play it again and I'll come around, come around
But not for the last time.

You used to be so warm and affectionate;
I used to know just what I wanted and just where to go.
And now you're quick to get into your regret;
And now I walk alone and talk about it when I know

Hey, oh yeah, how long?
I guess you gotta walk away;
Hey, oh yeah, so long
What you gonna do today?

Hey, oh yeah, how long?
I guess you gotta get away;
Hey, oh yeah, so long
What you gonna do today?


Did I make it that easy to walk right in and out of my life?

Igår fick jag den bästa/finaste komplimangen jag någonsin fått. Den gjorde hela min kväll. Det var allt. Hej  

Where you are is a state of mind

Bra start på dagen. Magda "Komikern" Mayer ringde. "Oj sover du?" "Öööh jaaa" "Jaha okej, men ska jag dra en rolig historia?" "Öööh jaaa .. ?"

 "Vad händer när en brevbärare och en trädgårdsmästare samarbetar? ... Det kom post"
och en till
"Vad säger polisen när han ska prova kläder? ... Pull over"
och en till
"Varför har psykist sjuka så höga bensinräkningar? ... Tvångs tankar"

Vi skrattade ihjäl oss, jag skrattar typ fortfarande. Bra start på bra dag.  

I'll be one tough act to follow

Jag har städat mitt rum! Satt i skolan och "pluggade stenhårt" som vanligt. Fick plötsligt ett "städ-ryck". Då detta inte inträffar särskilt ofta var det bara att packa ihop sig och kasta sig hem. Jag har rensat garderober, sorterat, vikt, hittat grejer som jag trodde var long gone och bokat tvätt-tid. Känns himla bra. Men jag fattar inte hur jag kan ha så mycket kläder, eller jo det fattar jag. Helt sjukt, dötrist och långtråkigt och alldeles... alldeles underbart!

Igår åt jag och mina "småsyskon" aka isak och dilek mysmiddag tillsammans. Sen övergav isak oss för .. ja den trogna läsaren vet vad. Men jag och Dilek fortsatte mysig kväll med filmen "He's Just Not That Into You". OMG. Filmen är sanningen! Efteråt följde arga diskussioner, tårfyllda ögon och massa skratt. Nu har kvinnan dragit till Malmö och lämnat mig med 28 datanördar, men de är ganska härliga. Jag är ju typ deras mamma så vi är en härlig familj. ? Jag tror Josef my (real) babybro2 kommer imorgon. Ingen vet, men det märks. Himla kul isf.

Jag fick det bästa samtalet ever igår. Ester ringde från andra sidan atlanten och bad mig gå in på min favvoaffärs hemsida. "Kolla om det är nåt du vill ha så kan vi ju köpa det åt dig!". OMG, hur ska jag kunna välja en sak!? Det hela slutade med att jag sa att jag ville ha allt och att jag "en stackars-fattig-bortglömdavminfamiljsomåktetillusautanmig-student blir tacksam för allt!".

Nu ska jag gå till ica och hyra film (som vi ibland brukade göra i min ungdom). QT med mig själv.




It's all about bra hållning



Oh baby, your time is running out

Där ja. Nu känner jag igen mig själv igen. Efter en MYCKET bra helg, positiv inställning och glatt humör har måndagen lyckats dra ner mig igen. Jag fattar inte hur det kan svänga så mycket på en dag. Att "tänka" en hel dag tar på krafterna. Kom till skolan vid åtta och jag HAR pluggat hela dagen men det går liksom inte framåt, utan jag har tänkt hela dagen. Men jag antar att det är "en viktig del i processen när man ska skriva d-uppsats". Vid två kom Dilek som en räddare i nöden på en vit springare och räddade mig från centrum. Vi drog hem, jag ville dö, så sjukt trött. Vilade och väntade på att det var dags att börja med maten. Lagade mat, gick sådär, men det blev iaf gott. Nu dricker jag kaffe och väntar på bättre tider. Borde städa mitt rum, men palla. Borde "tänka" vidare, men palla.

Gårdagskvällens middag var en lyckad tillställning. God mat, många tända ljus och trevligt sällskap. Perfa lyx i annars så "inrutat" liv. Det är de små grejerna som gör det, och som betyder nåt if you know what I mean.. 
 
Töntiga, men ganska mysiga tjejer

Ska kanske ta mig ett dopp i det blå aka bada badkar. Jag längtar tills jag får gå lägga mig.
Over and out


I'm In The Band

Alltså det glada humöret håller i sig. Wiiie. Vaknade upp, kollade på klockan som visade kvart över nio. Tänkte att så tidigt kan man inte gå upp. Startade datorn för att kolla vidare på DH-avsnittet som jag somnade ifrån igår. Klockan var ju tamebaskeme kvart över åtta! Men är man utvilad så är man. Kände mig bara allmänt mysig, myste in mig och kollade färdigt på avsnittet. När jag sedan kollade upp i min sänghimmel kom jag och tänka på vad någon en gång sa om läskiga djur som förökat sig under natten och satt överallt i hela sänghimlen, jag FLÖG upp. Men fortfarande glad. Kände för att laga rejäl frukost. Min familj är ju i USA och lever livet. Jag och Isak ska minsann inte vara sämre så det blev överraskningsfrukost bestående av american panncakes OCH ägg och bacon ala frukostbuffen i New York aka en av de bästa resorna ever! Jag kände mig som en riktig hemmafru. Dukade fram, tände ljus och väckte min lillebror som släpade sig upp. Värd frukost, j-a! Om ändå nån kunde överraska mig med sån god frukost, men keep on dreaming. Isak glömde ju typ bort min födelsedag, så om han nästa år säger grattis är jag nöjd. Jag har inte så hög krav.

Snacka om att musik styr humöret. Lyssnar på digilistan i p3. Ena stunden spelas en glad låt och då blir jag asladdad och diggar med luftgitarr, i nästa spelas en lugn depplåt och jag "ältar away" för att i nästa stund aka nästa låt digga igen. Jag är sjuk, i huvudet. Men ändå en rätt så härlig tjej i mina bästa år.

Nu ska jag ta tag i disken, tro det eller ej, men det känns inte ens jobbigt.. ? Efter utförd disk är det promenad med härliga vänner i det mindre härliga vädret som gäller.



Cool tjej, Bengt Dylan och konstig turist i London


What's The Story Morning Glory

Vilken värd dag! Vakna upp vid elva, härligt pigg och mysig. Blev alltså ingen träning för min del.. Äta god frukost i lugn och ro, göra sig iordning utan stress, möta upp Siri och dra in till city. Det var inte bara vi där, om man säger så. Fett med folk, men kul att se andra människor än de man ser VARJE dag. Typ nivån "VA snackar man norrländska i Luleå!?" Jag s-p-å-r-a-d-e ur och köpte massa nya saker. Vilken glädje, vilken lycka! Tänk att nya kläder kan ge en sån livsglädje!

Väl hemma igen möttes jag av pluggande bror med vänner. Blev återigen så tacksam att jag inte har nån tenta! För att liva upp de halvdöda duktiga plugghästarna drog jag en rockig show med både sång och dans. Drog till och med ett eller två luftgitarrsolon. Vet inte om det är lyckorus av shopping, den bra musiken eller de nyinköpta skinnbrallorna som inspirerar mig. Jag känner mig mest bara glad! Oväntat och nuförtiden ganska ovanlig känsla, men kul. Lets köra på så länge det varar. 

Ikväll blir det movienight hos G, det ser jag fram emot. Nu ska jag dricka kaffe och digga sönder bra musik. 




Gammal bild på me and my crew
 


You're With Me

It's a lucky day for pretty melodies
It's a lucky day for making history
The world is dressed
To look it's best
In the brightest shade of blue
It's a lucky day for everyone but you

You hear the sweetest songs
But the strings play out of tune
You hear the sweetest songs
But you just lost the groove
I know what you feel
Just lean on me
I'll hold you for awhile
And now give me all your wrongs
I'll make them right

You might regret what you let slip away

FETT med rock-tema på Idol. Daaaamn Calle! Vi blev så inspirerade att vi blev tvungna att lyssna på diverse rockklassiker och göra farliga rockdanser. Kul. I övrigt mysig kväll med mysiga vänner. Första snön har kommit och jag är redan less. Okej inte riktigt, men nästan.

Imorgon väntar QT med Sillen. Vi tänkte (läs Siri tänkte att vi skulle) dra en sväng till Stil på morgonkvisten. Jag har sagt att jag hör av mig om jag pallar, mycket mycket tveksamt. Sen fräschar vi upp oss och drar till stan. Har några "ärenden" aka kläder som måste inhandlas, du vet grejer som man "baaaraaa mååååste haaa" och sånna grejer som man "faktiskt har letat efter JÄTTELÄNGE". Det ska bli roligt.

Isak, va? Vem är det? Jaha bor vi ihop? Jag har inte sett honom på flera dagar ... typ. Nu ska jag lägga mig på vardagsrumsgolvet och njuta musik en stund innan jag kryper till kojs (?) Det är mycket nu.

Btw OMG vad saker kan ta oväntade vändningar. Inte helt tråkigt ..

Oh! Clean it up Johnny

Jag har haft en RIKTIGT händelserik kväll. Den inleddes klockan fem när jag släpade mig hem från skolan. Älska att komma hem och behöva diska i två dagar för att kunna börja med maten. Jag lagade iaf god mat. Dock en liten grej. Känslig läsare varnas .. När jag skulle skära tomaten råkade jag skära av en bit av fingret! SÅ HIMLA ÄCKLIGT! Blodet forsade och ja .. inga mer detaljer. Nu är det iaf en "grop" i fingret, men blödningen är under kontroll. Skickligt. I cut my way out of control. Holla. Snap. 

En annan höjdpunkt under kvällen var när jag gick till skolan för att skriva ut. I min egen "lyssna-på-musik-på-högsta-volym-I'm-walking-to-the-sound-of-my-favorite-tune"-värld skuttade jag fram längs regnbågsallén. Du vet när musiken är så bra att man måste hejda sig själv från att sjunga med och göra lite schyssta moves. Jaja, back on track. Jag gick där och sen möter jag en "hejkompis" (alltså en sån man inte vet varför man känner men man hälsar alltid). Jag tänkte vara artig och hälsa. Till och med jag blev chockad över min höga ljudnivå. Älska att skrika hej till någon man inte ens känner. Men det nya mottot är "Hellre skrika hej än att inte hälsa alls".

Förutom de höjdpunkterna har kvällen bestått av plugg, kaffe, äpplen, cigg och lypsyl. My favorite five typ. Men imorgon är det slutspurt. 16.00 ska arbetet in. Fram tills dess är det jag som p-l-u-g-g-a-r ihjäl mig jag har MYCKET kvar att göra, men sen är det heeeeeelg! So close but yet so far away.

Pass It On

Ikväll drar A till Paris, imorgon drar B till Hongkong och på fredag drar min familj till USA. Men jag, jag stannar här. För livet leker i Luleå! Typ.


Ikväll är det verkligen sista kvällen med gänget. Ska kasta mig över för en snabb hejdå-fika och sen är det chill som gäller för resten av kvällen, det är jag värd.

Idag har jag btw haft min sista lektion för det här året, sick. Men tro inte att det blir stek-liv. Att skriva uppsats är jobbigare än att ha lektioner dygnet runt, typ. Det enda jag vill är att ha sovmorgon, men nej härda till helg.


I can't tolerate
The feelings that I feel when I feel
But don't you know?
Some feelings never seem to let go

 


Ambitions

Mitt hår har språrat ur, men vad ska man göra!? Gjort är gjort, kör baaa! Inte smart att gå till frisören övertrött och förstörd och vara "superspontan". Men åååh sluta älta håååår! Ingen orkar med det, inte ens jag själv.

Jag har drömt roliga drömmar i natt om oväntade personer ... jaha, ifall du undrade. Det var iaf kul. 

Jag älskar att jag är "stamkund" på H&M aka en av deras bästa kunder. Kläder har alltid varit, är och kommer alltid vara det bästa jag vet. Inte ens CSNs snåla "lön" kan stoppa mig! Casha in guldbonus. I helgen är det jag som drar in till stan och sätter sprätt på varenda krona! Ska köpa mig nåt fint att ha på mig när jag sitter hemma ensam och kollar på film, eftersom mina vänner inte har tid för mig. Vissa reser iväg, medan andra pluggar. Men det är alltid värt att klä upp sig. Kanske kan köra nåt tema, har ju ändå två balklänningar som längtar efter att bli använda .. va? Håll min mun! 

Nu ska jag kasta mig över till B och D för att måla naglarna .. va? Bra anledning att umgås ..

Wet Sand

Just nu är jag inne i värsta "stadium-arcadium-måste-lyssna-hela-tiden-för-alla-låtar-är-så-bra"-perioden. Typ låt mig va, snacka inte med mig, jag har fullt upp aka lyssna på musik! Ganska skönt ändå när man ändå måste plugga ihjäl sig. Men på fredag då är sista skiten inlämnad och då är jag verkligen friiii. Dock en liten grej, hade tänkt att den helgen skulle vara perfa tillfälle att dra hem, men nej. Mina föräldrar och två syskon som bor hemma ska dra till USA. Inte så värt att åka hem när ingen är hemma. Och alla som är kvar här ska plugga ihjäl sig till sina tentor, så jag får säkert en superduper-rolig helg. Men heey det blir säkert bra, just nu känns det mesta ganska segt. Är fortfarande så trött att jag knappt vet vad jag heter, du vet när man lever men man "lever" inte aka som en levande död aka skriver förvirrade blogginlägg.

Nu är det kaffe som gäller, sen en promenad till forskarvägen med B och D för att ta in Sillens post och sen kanske lite plugg. Ööh nää, sen sova.

So Much I

Alltså vad trodde jag!? Att jag skulle kunna ta det lungt i helgen, öh nej dumskalle! Har pluggat i hjäl mig. Lite sömn på det också, jag är så trött att jag knappt orkar stå upp. Men vi hade roligt. Och det bästa av allt, imorgon klockan åtta ska jag tillbaka till skolan och fortsätta!

Nu ska jag ringa min favoritmamma, bada badkar och sen gå lägga mig.

Btw jag saknar Maggi, men hon kommer "snart".

Bästa fotosession ever

You Really Got Me

Igår cyklade jag för .. eh .. typ första gången det här året, seriöst!? Trodde typ att jag glömt hur man gör, men icke sa nicke. Vi flög fram typ. Jag är helt störd när jag cyklar, jag kan liksom inte bara glida utan måste tävla (med mig själv) hela tiden; jag.får.inte.ställa.mig.upp.i.backen.måste.orka.heeela.vägen. Psyko! Så det var ganska jobbigt, men ändå kul. Va?

Linnea fyllde år igår så jag och Dill-i-dill kastade oss dit (på våra superhojjar) för födelsedagsfika innan middag, INTE smart. Kvinnan hade bakat för tio år framåt och vi åt typ allt. Men det var det värt. Riktigt mysigt. Sen var det bara att kötta hem igen, förbi ica och inhandla diverse viktiga saker, äta mat, dra till G för att kolla på film och färga hår. Lite blondare, lite dummare men lika härlig typ.

Idag har jag spenderat största delen av dagen i skolan, inte helt ovanligt. Allt går sakta, sakta men säkert framåt. Bara imorgon kvar sen är det helg. Imorgon ska teorierna bara flöda fram som ett rinnande vatten typ ner på pappret så att jag kan vara ledig i helgen! (Va? aka göra det jag ska och sen chilla). Ikväll har vi varit och tränat, TVÅ pass! Vi är sjuka, men hurtiga. Återigen Ragga och återigen super-svensk, men också super-kul. 

Jag vet inte riktigt vad som händer i helgen, är heeelt öppen för förslag. Det ska bara bli så himla skönt med sovmorgon och att slippa plugga!



Coola


A Dustland Fairytale

Nämn någon som gjorde dig glad igår: Dilek
Vad gjorde du kl 8 i morse: Gick till skolan
Vad gjorde du för 15 minuter sedan: Hämtade sista tvätten
Vad har du druckit idag: Mest kaffe
Vad var det senaste du åt: Konstiga tacorester
Vad var det senaste du köpte: Mackor och äpplen
Vad är det för väder hos dig just nu: Mest kallt
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Helt klart
Drömmer du mycket: Eh.. säkert
Mardrömmar: Inte så ofta, men den i natt är redan en klassiker. Jag drömde att en fluga bet mig i ansiktet, det var en ny sort; sug-fluga (?). Vaknade med obehagskänsla och kastade mig under täcket, men somnade om. Inget mer med det. Men när jag sen vaknade och såg mig själv i spegeln HADE jag ett bett i fejjan. OMG!
Vilket ämne är roligast i skolan: Fika
Favoritlåt just nu: Typ lika lätt fråga som "Hur löser man världssvälten?"
Vad ser du om du tittar åt höger: En balklänning
Vad gör dig glad just nu: Musik
Höger- eller vänsterhänt: Eh .. låt mig tänka .. höger .. vänster .. va? Nä höger
Humör just nu: Det har varit bättre, men samtidigt ska man inte klaga. Lyssnar på bra musik, dricker kaffe och myser allmänt

Klädsel just nu: Mjukis
Hur många kuddar sover du med: Typ fem
Spelar du nåt instrument: Typ inte
Morgon- eller nattmänniska: Kvällen är helt klart bäst
Vilka är viktigast för dig: Familj och vänner .. eh daah
Bio eller promenad: Just nu, inget
Stjärntecken: Jungfru
Vad vill du jobba som: Hockeyproffs, stylist eller personalchef (ööh nää)
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungyjump? Ja, kör baaa
Antal timmar sömn inatt? För lite
Sov du ensam? Ja, eller nja räknas flugan som bet mig?
Vem sov hos dig senast? Ester
Vem sov du över hos senast? -
Vad ser du fram emot? Helgen och att Magda kommer och hälsar på
Vad vill du ha just nu? En massage och CL
Vad saknar du? Ester, Magda och inspiration 
Vilken buss åker du oftast? Eeeh, orka buss när man har bil, nej 
Vilken årstid är det nu? Höst
Har du varit kär? -
Är du kär nu? -
Om ja, hur gammal är den? -  

Just one little hint will do

Hård dag i skolan. Alltid. Hem, byta om, träna järnet, hem, kasta i sig mat, duscha, byta om, kasta sig till unik, hejdå-fika med härliga vänner (Siri åker till Kanarieöarna imorgon i en vecka, men det finns alltid en anledning att ta en fika if you know what I mean), frysa oss hem, kolla på Hollywoodfruar och dansa. 

Känner mig härligt sliten efter träningen, men just nu skulle jag D-Ö-D-A för en massage. Vet inte riktigt vad vi har tänkt, eftersom vi bokat träning imorgon också. Får se om vi pallar och lever. 

Det är måndag, men jag längtar till helgen. Sjukt mycket just nu eller rättare sagt sjukt tråkigt just nu. Grejer som egentligen inte är särskilt jobbigt, men jag kan verkligen inte .. eh .. hitta inspiration och motivation att ta tag i det. Imorgon måste bli en effektivare dag.   

Morning Has Broken

Bra start på den här dagen. Smyga upp och passa på att plugga medan de andra sover som stockar. Sen när jag inte orkade vänta på att de skulle vakna var det bara att sätta på "Morning has broken", öppnna alla sovrumsdörrar och köra en duett med Cat Stevens. När den låten inte funkade var det vara att ta nästa och nästa och nästa tills min morgonkonsert väckte de små liven. Nu är iaf Ester vaken, Isak är lite mer av en utmaning. 

Idag är Esters sista dag i norr. Shit vad helgen har gått fort! Det har varit en bra helg, lugn och mysig. I fredags var det Idol-kväll med härligt sällskap. Igår var en QT-dag med min bästa lillasyster. Mysa runt, ta långpromenad och deeptalka. Sen på kvällskvisten var det dags för taco/fotboll/spel-kväll med skåningarna. FYI mitt och Jockes lag ägde!

Nu ska vi ta tag i den här dagen och make the most out of it innan E flyger hem vid åtta.


Jag är en tönt.

Nu är Ester här, jag har redan skrattat ihjäl mig 249 gånger. Hon hade med sig diverse presenter från Ma och Pa, kul för mig! Tack.

Tidigare under kvällen var vi ju och tränade. Provade ett nytt pass typ Ragga. Crazy hiphopdance möter afrodance.  Passet bestod av konstiga höftgungningar/rullningar. Jag har aldrig känt mig så stel aka svensk i hela mitt liv, men det var asroligt. Kom hem, Isak hade lagat middag; Fiskpinnar och pulvermos. Inte så gott, men heey det är framsteg!

Imorgon ska Ester få prova på livet som universitetsstudent aka hänga i centrum aka jag behöver plugga.  


Uprising

Spårad dag, spårad kväll. Vi tog en "promenad" men jag vände typ vid stil, pallade inte. Drog hem och började städa (?). Typ nivå "putsabadkarochrensabortruttnabladpåblommorna", så det var inte att leka med. Nu luktar det asgott. Dammsuga m.m. lämnar jag till Ester som kommer imorgon. Jag känner mig så härligt trött. Har ont i kroppen (från träning i måndags, inte SÅ vältränad) och orkar knappt hålla ögonen öppna. Jag längtar tills jag får gå och lägga mig!

Imorgon kväll, som sagt, kommer Ester. Men innan det väntar en HÄRLIG dag i skolan och träning igen. Va? Två gånger på en vecka, man kan nästan tro att vi är tillbaka. Nu är det dags för dagens sista låt, och den måste väljas med omsorg. Godnatt 

You'll never shine if you don't glow

Ännu en bra helg i Lule. Lördagen inleddes med "hård"-plugg. Sen gav jag upp och jag och Isak drog till storheden för att äta på max och köpa blommor. Det hela slutade med mätt, mättare, Rebecca och diverse ASviktga inhandlade grejer för flera hundra på ica maxi, va? Hem, chilla och "vänta" på att det börjar bli dags för att göra sig iordning. Varför blir det alltid så att man väntar för länge och får stressa ihjäl sig. Kastade mig över till B och D helt svettig av hårtork, plattång och stress i allmänhet. Då vi skulle på födelsedagsfest till Zara skulle blommorna med, B och D skulle låna nåt att ha på sig så tio klänningar skulle också med. Jag funderar på att starta kläduthyrning. Skulle jag ta en tia varje gång nån lånade nåt skulle jag vara miljonär inom en snar framtid. Men heeey, jag gillar det. Kläder är till för att användas .. Oj, den var djup. Det blev iaf en riktigt bra kväll. 

Kom just hem från Sillis och Jååååckhe, som dagen till ära bakat kanelbullar. Mysigt. Men en grej, jag är seriöst omringad av skåningar. Har liksom inte reflekterat över det innan. Men idag slog det mig, och när de under kvällen lyssnade på ett inslag om olika skånska dialekter kände jag att någonting måste ske så att jag inte inom kort blir skåning själv. Btw.   

Nu ska jag bada badkar, för det är jag värd.

Man Must Dance

Jag tog just en rökpaus i mitt pluggande. Omg, härligt väder. Såg då nåt ganska oväntat. När jag satt där, njöt av musik och det härliga vädret, flög en kråka förbi med en bulle i näbben. Va? Jag blev tvungen att kolla två gånger. Vart har den fått en bulle ifrån!? Det bästa var att en annan kråka jagade den. Mycket ska man se i sina dar (?).

Gårdagskvällen inleddes med Idol med favoritgäng. Vi drog sedan vidare till stuk och chillade. Det är sjukt ändå hur saker man inte ALLS har tänkt på gör intryck ... ? Komplimanger är alltid kul ... och oväntade. Galet. Ikväll är det födelsedagsfest för Zara som gäller. Det ska bli kul. Men först SKA den här uppgiften, som btw är det tråkigaste jag någonsin gjort, vara färdig.


Soap On A Rope

Mitt favoritställe i våran lägenhet är vardagsrumsgolvet (?). Det finns nog inget bättre än att släcka, tända några ljus, höja musiken och ligga på golvet och bara lyssna. Va? Konstigt, j-a. Men härligt.

Imorgon är det fredag, igen. SOM SAGT, tiden går så schjukt fort. Tråkigt ändå att man har så tråkigt i veckorna aka pluggar att man lever för helgerna. Man får se till att helgerna är asroliga för att kompensera. Nästa helg kommer en av de bästa människorna i hela världen! Min bästa Ester.

RSS 2.0