Blue Skies

Hård dag i skolan. Heldag med lektioner, det var längesen. Gå hem, typ död. But I'm a survivor. Ladda om och åka på middag hos släktingar. Mysigt med god mat, efterrätt, kaffe och tänd brasa. Vi drog hem för att Isak skulle plugga, men jag hade viktigare saker för mig. Kastade mig över till B och D för Idol. Shit alltså härliga tjejer, skratta ihjäl sig åt inget är det bästa. Imorgon börjar nästa delkurs, åh nej. Varför läser jag ens sociologi!? Det är så tråååkigt att man dör, men det känns lite ovärt att hoppa av sista året!? Det är bara att bita ihop och göra en faktoranalys, en multipel regressionsanalys, analysera, sammanfatta 800 sidor på fem och vara glad. 



Det här kan vara den bästa bilden ever
     


Be Somebody

Nu är jag typ Carrie! Jag har ett alldeles eget "Rebecca-halsband". Mina syskon forever! Tack och Puss! Snart kommer det galna gänget. Idol och Svenska Hollywoodfruar. Mys, hej.


You put me in the magic position

Lite mer bilder från en bra helg.

Fredag


Lördag


With these legs I can walk like thunder

Sjukt roligt. Gäng möttes upp hos mig och vi sjöng och dansade oss matta till "gamla klassiker" från back in the days aka högstadiet. Vid tiosnåret tog taxi Rebecca oss till stan. In en sväng på invit för att döda tid, vi drog ner medelåldern med ungefär 100 år. Vid kvart i elva var kön till cleo redan för lång för att orka stå i. Vi kastade oss ut mot kön, nån smugglade ut nåt, nån var nervös, nån var cool. Kön flöt på och vi gled in på fem röda typ. Leka, härja och lyssna på Movits. Asroligt. Efter mycket diggande var det dags att dra sig hem, men "några" av oss, okej det var mest jag, var dööö-hungriga så vi svängde förbi max och åt ihjäl oss. Välbehövlig rolig kväll with the girls and Jocke.  

 

Amazing

Såå himla skönt med sovmorgon. Vakna helt utvilad med härlig, glad känsla i hela kroppen. Mysa sig upp, äta frukost, dricka kaffe, läsa nya chic och sen helt btw slår det mig. Åååh nej jag måste ju plugga! Ner i plugg-depression, göra det jag ska och sen vara back on track. Ta en promenad med B, G, D och I. Sen hem och äta middag med lill-isak, kolla på konstigt program och nu sitter jag och samlar kraft för att orka göra mig i ordning. Just nu känner jag mig mest ful och sliten, och det känns som om jag aldrig kommer se fresh ut igen. Men jag ska göra mitt bästa, på med LBD (aka little black dress) så kör vi. Som sagt Movits tonight, om vi kommer in så att säga. Hörde att det var FETT med folk igår. Vi tar det säkra före det osäkra och drar dit i tid, det blir ju ett fiasko om vi inte kommer in. Nu kallar duschen. Later    

She's Electric

Den här dagen inleddes halvbra. Orkade inte vakna, men gick upp ändå. Typ som en levande död. Blev sen och glömde massa grejer. Sitta i centrum och "tänka" ut viktiga grejer till uppsatsen utan att komma fram till ett skit. Ge upp vid lunch, gå hem och städa. Men sen vände det. Dra in till stan med crazy-malmö-biatches. Hade egentligen bara några ärenden aka "måsten" att inhandla, men det spårade ur lite där. Pengarna kom idag, och de försvann lika fort typ. Men även det var jag värd. Åka hem, dammsuga kök, byta om, kasta sig till ica och där möta upp tacosuget-gäng. Vid det här laget var jag så hungrig att jag trodde jag skulle dööö. Maten lagades i ett svisch, bättre teamwork får man leta efter. Vi har varit med förut om man säger så. Jag åt ihjäl mig. OMG kändes typ som det godaste jag någonsin ätit, eller som det var det första jag någonsin åt i hela mitt liv. Vara mättast och dra vidare till stuk. Kul med musikquiz. Vi var bra, men det räckte inte riktigt fram till "gratis inträde på stuk en gång för fyra personer". Ååååh nej, himla synd. Verkligen.  

Blev ändå en bra dag. Riktig mysig och lugn kväll. Bra att ladda inför imorgon, då väntar plugg och Movits. Ooooh Cleo, once every year and tomorrow is the night, typ. Vädret är skit, men det gör inget för nu ska jag mysa in mig och kolla på Idol-repris. Imorgon är det sovmorgon, yeees! Puss
   


En njuter kaffe och en sveper


Fortune Faded

Snacka om att jag haft E.T. aka egen tid idag. Så himla skönt. Lagade middag till mig själv, avnjöt en kopp kaffe framför en dokumentär(!?) på 2:an(!?). Handlade om djur som räddade människor. Kände där att nåt inte var helt som det ska. Detta (asspännande avsnitt, jag satt helt klistrad och kunde inte stänga munnen) handlade om en elefantunge som räddat en flicka från tsunamin. Det blev lite för mycket för mig. Hemska minnen, saknad vän. En välbehövlig uppryckning ringde i form av Dillen. Svida om till mjukis och kasta mig ner för att möta upp gäng. Sen var det Idol och saft för hela slanten.

Imorgon är det fredag aka hårdplugg från tidig morgon. Men där vid tre-tiden stänger vi av hjärnorna och drar till stan, första gången på typ .. eeh .. forever. Fredagskvällen inleds med taco hos mig. Senare återförenas det vinnande laget "Ensam Rebecca söker" för att musikquiza sönder stuk. (Vill bara upplysa alla om att det INTE är jag som döpt laget, men vad ska man göra? vi kan ju inte en bryta ett vinnande koncept.)

Stekfamilj i stekbåt. Varför har Ester så stort huvud?


Pet Sounds


Summerbreeze

Ännu en GALEN kväll. Idol är sjukt spännande. Idol-Calle är min nya kärlek. Omg. Ester är en tankeläsare och visste att han var min favvo. Ester är, btw, härlig och ska snart komma och hälsa på. Vi måste bara hitta nån helg som passar oss båda (då vi är så sjukt otrooligt upptagna människor).
Tiden går så sjuuuuukt fort. Snart helg, igen. Jag får nästan lite panik. Men det kanske är såsom farmor alltid säger; att tiden går fortare när man blir "äldre" .. ? För nu när jag är såhääär gammal hinner jag inte riktigt med..







I love guys with guitars.

Bra dag. Jag börjar sakta, väldigt sakta, men säkert komma tillbaka till asduktiga-flitiga-effektiva-skol-rebecca. Öööh har aldrig varit det, men låt mig tro det! Btw Dilek är min idol! Kvinnan är sick. Så himla rätt, så himla modig, önskar att jag var mer som henne.

Bra kväll. Älska att dricka CL i finglas, liksom lyxa till det (att enda anledning att vi gjorde det var att det inte fanns några andra rena är en annan sak). Lyxdricka CL och kolla på Idol med tända ljus och my brothers from another mother aka B och D är kul.

Nää nu kastar jag in handduken, tidig morgon imorgon. Cool in school. Totally

Perfect.

Åååh mysig kväll. Den inleddes med mys-taco-med-isak. Lyxa till det såhär på en måndag är inte helt normalt, men det är vi värda. Älska att reklamera avokado till ica och påvägen hem träna på olika hopp och tävla om vem som har mest "häng" i luften. Jag vann inte. Äta, leka, dricka kaffe, skratta ihjäl sig, vara arg och mysa. Isak hade "match" och lämnade mig återigen för datorn. Snacka med Ester, kolla på hockey, snacka med Magga, kolla på hockey, diska och chilla allmänt. Jag har spårat ur. Hade typ inte tid att kolla på hockeyn, var "tvungen" att lyssna på musik. Seriöst, vad skulle man göra utan musik!? Sjukt men typ den bästa vännen (va?). Vissa låtar är så bra att man inte vet hur man ska orka leva vidare, typ. B, D och G kom över. G hade med sig nybakt fika "Jag tänkte att det var vi värda". Älska att vara värd typ allt! Jag har lärt mig massa nya saker av Anna Anka hur man ska bete sig i livet. "Vissa får för sig att man ska sätta barnen i första hand, jag har aldrig varit så. Jag är ganska självisk."

When you're weary, feeling small:




Seven Nation Army.

Omg, vad har hänt med oss!? Sjukt produktiv dag i skolan, vi är gänget med hänget. Holla. Snap

Funderar på att åka hem i helgen, men vet inte om jag pallar. Vore kul att träffa min familj, men planerna för helgen här i Luleå känns för lockande. Vi får se hur det blir med den saken. 

Ikväll är det elitseriepremiär! Wiihooo! Äntligen. Så hockeykväll blir det, jag ska kolla järnet. Därefter är det äntligen återigen dags för Svenska Hollywoodfruar. Efter en veckas upprörda diskussioner har vi lyckats lura med S att joina för att skratta ihjäl oss åt hjärndöda hemmafruar, så det blir ju kul.  

Btw jag saknar Lena. Magda Lena.  

Whatever.

Jag är så himla dum!

Nu ska jag gå lägga mig. Godnatt

You know we'll go crazy if we don't go crazy tonight.

Gårdagskvällen var väldigt trevlig. God mat, härliga vänner, Idol och kladdkaka. Det var nära att spåra igen, men jag tog mitt förnuft till fånga och drog mig hemåt innan det hände. Jag har sagt det förut, och säger det igen, jag har de bästa vännerna ever!  
 
Älska lördagar! Vakna, mysa runt, dricka kaffe, inte göra nåt, lyssna på musik. Det kan inte bli så mycket bättre. Idag fyller Kalle år. Vem är Kalle? Jag vet inte, men det ska vi fira. Rejält. Let's have some fun, this BEAT is sick.  



Come Away With Me

Hallå!? Mamma och mamma aka mamma och magda, tro inte att ni kan bestämma över mig. Jag är faktiskt 22 år gammal, jag är inget barn längre!  Så det så.

Isak och jag har just ätit "för-middag", eftersom vi ska på riktig middag senare. Gröt och godis stod på menyn, himla värt. Ikväll blir en lugn kväll, jag mår halvbra. Tackade till och med nej till en runda på stan med B, D och S. Det säger allt! Jag känner mig inte sjuk, utan liksom bara matt. Så det blir en lugn, tidig kväll. Men först mat och Idol.

Somebody told me that you got old.

Det spårar alltid ur. Idolkvällarna är inte att leka med. Först tittar vi lungt på Idol och myser med diverse drickbart. I samma sekund Idol slutar är det alltid "någon" som höjer musiken och kaoset bryter ut. Sång och dans med varsin "mikrofon" i handen. Lugna Favoriter, p3, turkisk musik, fet bad-ass-gangsta-rap, Britney eller blandad skiva från 98. Vad det är för låt som spelas spelar ingen roll, en musikvideo blir det. Dansa sig svettig, sjunga sig ännu hesare (trodde inte det var möjligt, men tydligen), känna att kroppen egentligen inte orkar, sätta sig för att vila, men då sätter någon på "Ooop I did it again". Orka sitta stilla då, nej. Jag borde hålla mig hemma, så att jag någonsin blir helt återställd från sjukdomar men palla. Det är hur kul som helst. Älska att spåra ur.

Imorgon är det fredag, äntligen helg! Den här helgen vägrar jag vara hemma och vara sjuk. Imorgon SKA jag vara med på middags-traditionen. Det är G och Js tur att bjuda den här gången, sååå mysigt. Men först måste jag överleva seminiarium och redovisning imorgon. Har ingen aning vad vi ska snacka om, men det löser sig. Later 

Machines

Härlig dag. Lite äldre, lite mognare. Eh? Mina vänner är de bästa.

Dagen inleddes med diverse skönsång från både Isak och Mag. Den skönsången fortsattes av andra i centrum, fick "tårta" aka chokladboll med ljus, bli tvingad att ha krona (?) och sen ha lektion i 200 timmar. Gå hem, laga mat och leka med lillebror. Sen väntade Idol hos G. Där väntade gäng (även de som starkt ogillar Idol) med "tårta" aka morötter med ljus i. Chips, dipp och CL stod framdukat. De vet vad jag gillar. Vissa var arga "Hur kan man inte vilja ha tårta eller paj eller bakelser!?". "Noo, I don't like. Chips is the way to go". Shit vilket härligt gäng de är! Efter Idol var det dags för youtube-klipp, ingen vet varför. "Åååh, min syrra har gjort en asrolig låt, sök på henne ... men hallå!? varför är det en bild på mig där .. ?". Världens gulligaste Ester har gjort den bästa filmen ever. Det blev känslosamt. Inte helt ovanligt.

Tack alla som har kommit ihåg mig idag, det betyder mycket!

Nu är det ungefär 30 minuter kvar av "min dag". Den halvtimmen ska jag njuta av.  

Good Vibrations

Btw en av de bästa låtarna ever. Jag och min pappa rockar sönder den. 

Bra dag. Såhär på kvällskvisten tog jag, B och D en "promenad". Jag vet inte om regnbågsallén fram och tillbaka räknas som promenad. Kände bara att vi var tvungna att komma ut en sväng. Skratta, göra bort sig, leka. Härligt. Hem, göra te, kolla på Svenska hollywoodfruar. OMG. De dödar. Jag har fått lära mig mycket om hur en fru ska vara. Man ska t.ex. inte ha på sig mjukis, NÅGONSIN, för då vill ens man skiljas. Så redan där är det kört, innan jag ens gift mig. De är så hjärndöda att jag LÄNGTAR ihjäl mig till nästa avsnitt. 

Imorgon är det Idol. Wiihoo, just nu höjdpunkten i livet. Tragiskt, men härligt. 

Nu är det natt, ska baaaaara göra "daglig internet-runda", måste vara pigg och fräsch för heldag i skolan imorgon. Seminarium, best way ever to spend my d-day. Holla
  

The sun is gonna shine

Idag är sista dagen som 21-åring. Allt jag gör, gör jag för sista gången som 21a liksom. "Åååh nu är det sista gången jag går till skolan som 21-åring", ja ni fattar. Sick, gammal. Det var faktiskt kul att vara i skolan, kul att se människor, kul att själv se ut som en människa. Inte så effektiv som jag behöver vara, var mest bara exalterad att snacka med männsikor irl. Lalala, jag känner mig så sjukt laddad. Vet inte varför, svettig men laddad. Omg, overshare!! Så laddad att jag, Bob D och Coldplay nu ska ta tag i disken som varken jag eller Isak pallat på hela helgen. Yeah.

Begin To Hope

Hösten är helt klart min favorit årstid. Just nu är det mitt all time favorite weather, strålande sol men kallt i luften. Perfa-ta-en-promenad-väder. Men det blir nog inget med det, inte nu iaf. Känner mig lite bättre, men man ska inte leka med döden aka tro att man är helt frisk fast man inte är det, eh va? Isak har dragit på äventyr, så jag har FF. Let's go wild and crazy och eh .. jag vet inte. Ska mysa runt med mig själv och dricka te med honung i. Ååååh nej, jag kan ju inte öppna honungsburken själv, true story. Vet inte om det är för att jag sjuk och svag eller om jag bara är allmänt svag. Vart är hockeymusklerna när man behöver dem? Jag trodde att jag var en självständig ung .. eh .. kvinna, men jag klarar mig ju tydligen inte själv. Kan inte ens öppna en burk! Kanske måste ringa in förstärkning. Whatever. Det får bli kaffe så länge. Göra kaffe är något jag verkligen kan.  


The Drugs Don't Work

Godkväll. Inte särskilt god, men kväll. Har legat på typ samma ställe hela dagen, halvdöd. Har lämnat hemmet endast två gånger. En rök-date med B och en tur till Ica. Himla kul. Glida runt, se ut som stryk aka fulast och må dåligt. I morgon MÅSTE vara dagen det vänder. På måndag måste jag vara frisk, har inte tid att vara sjuk. Isak gör sitt bästa för att ta hand om mig mellan gamen. Då kommer han in i vardagsrummet, tittar konstigt på mig och frågar hur jag mår. Han har gett mig mat och till och med kollat på en hel film med mig. Men i samma sekund den var slut kastade han sig iväg.

Magda är också sjuk nu. Konstigt, jag visste inte att det kunde smitta över telen, men tydligen. Hon är härlig hon. Om vi ändå kunde vara på nån resa och vara pensionärer som vi brukar. Äta frukost på balkong och lösa korsord, smörja in med högsta solfaktor (iaf jag), läsa en god bok vid pool, shoppa, äta lunch, utforska, bli sålda för kameler, strosa, leka i hav, äta god middag och sen gå tillbaka till hotellet när de flesta går ut för att börja kvällen och avsluta dagen med korsord. That's life.


Fix you

Omg, jag kan ha den skönaste sängen i hela världen. Btw

Jag mår inge bättre idag. Ostabil och svettig. Då vet du. Jag blir så himla rastlös av att bara vara hemma, men jag pallar inte så mycket mer. Jag kollar på konstiga matlagningsprogram på favvokanal aka BBC Lifestyle.

Snacka med Ester är roligt, snacka med Magda är roligt.


Rätt så snygga syrror


Btw, det är mycket att tänka på nu. B och G ska åka till Hongkong, jag vill följa med. Men jag har inte rååååd. Ester kom med smart kommentar "Men hallå, pengar är aldrig ett problem". Åååh hon är så vis för sin unga ålder, erfaren kvinna som varit med förr kan man säga, eller inte. Jag fyller ju snart år. Måste snacka allvar med diverse föräldrar ...


All You Need Is Music

Ååååh, Idol for life. Alltså, jag kan vara en av de känslosammaste personer du någonsin kommer träffa (jag är en "gråter till reklamer och slutet av extreme home makeover"-tjej). Jag blir särskilt rörd av lyckliga saker, pinigt varför berättar jag ens det här!?, så när en person VERKLIGEN kan sjunga blir det för mycket för mig (vissa får mig till och med att rysa på knäna). Särskilt nu med tanke på mitt obalanserade sjuka psyke kan ni bara tänka er.

Kom på mig själv nyss med att tänka "Sen när Magda kommer hem från jobbet .. ". Men hallå! Hon BOR JU INTE HÄR, F-A-T-T-A! Nej, jag vägrar.

Borde gå lägga mig, har till och med rena lakan i sängen aka superduperskönt, har en nynerladdad säsong DH, nytvättad pyjamas, men jag vill inte. Men snart ...

Times Like These

Åååh nej. Det här blev ju ett Fiasco, Lupe Fiasco. Ikväll startar den nya traditionen "middagsbjudning-hos-någon-varje-fredag" och jag misar det! Har längtat hela veckan efter mys och god mat med härliga vänner, men nej jag 0 - sjukdom 1. Trodde jag var frisk, men nej. I samma sekund jag kom hem från skolan och tog tag i tvätten kändes det som jag skulle dö. Har hela dagen tänkt att "det blir bättre sen", men nej. Insåg mig nyss besegrad och ringde och meddelade värdparet att I'm staying in tonight. Rådet var "du måste lyssna på din kropp, och verkligen känna efter." Att känna efter är inte min stil, orka vara sjuk. Det är det tråkigaste jag vet.

Så nu blir det en lugn hemmakväll med mig själv. Jag ska äta chips, dipp och dricka iskall CL och kolla på Idol. Men först, favorit i repris, romantisk middag för en.  

Yeah, bring it on biatch

Värd kväll. Dock bör inte jag och D dricka kaffe såhär sent på kvällen. Vad som började som en lugn mys-idol-kväll-med-vindruvor spårade ut i ett gangsta-ghetto-battle. And I'm the badass-winner. Mycket energi som måste ut efter en stillsam vecka i sjukdomens tecken, eh? Imorgon är det nya tag, jag pallar inte vara sjuk och nere längre. Hey ho, let's go 


Galet rockband i Stockholm


Dosed

Sådär dag. Vakna upp, inte orka röra sig. Vi hade planer på att dra till skolan, men nej. Snacka med Magg, gråta, skratta, vara sjuk. Släpade mig upp och drog till B och D för att "plugga". Blev inte så mycket gjort. Mest snack, kaffe och sjuk-mys. G och S kom också förbi en sväng. Tog tag i oss själva och gick ut på en promenad, inte så lång, men man måste ju ta vara på det fina vädret (har btw fått diverse uppdateringar hemifrån om att där kan man gå i linne och t-shirt, återigen VAD GÖR JAG I LULEÅ!?) Gå hem, diska och sjunga med mina favvo-killar i rhcp, laga mat, äta romantisk middag för en; pyttipanna och ägg. I ett försök att ta hand om mig själv och göra mig själv glad gjorde jag en glad gubbe av maten, där äggen var ögon och ketchupen var mun, det funkade sådär. Kändes bara ännu mer tragiskt.

Någonstans i "sjukdimman" har ett uppsatsämne kommit till mig. SJUKT värt. Oh no I didn't. Så nu nästan, bara nästan, längtar jag till skolan imorgon och ta tag i det här. Hoppas flowet håller i sig till imorgon, mycket tveksamt.

Om en stund kommer gäng hit för idol. Hoes over bros. 

 Ett konstigt djur som jag saknar


090909

Halvdöd.

Den här dagen är inte att leka med. Gå hem från skolan, komma hem, ångra sig och gå köpa godis, lägga sig och vila i sängen (med kläderna på!? bara att jag inte byter till mjukis i samma sekund som jag kommer hem är ett tecken på att något är allvarligt fel), kolla på DH, däcka. Ni vet, man är typ vaken men orkar inte öppna ögonen och kan inte röra sig ut fläcken och tänka massa konstiga saker aka drömma. Konstigt. Jag väcktes av en rädd Isak som knackade på dörren. "Ska vi äta nåt idag .. eller?". Jag hade däckat bort tre timmar, var helt förstörd och svettig. Släpa sig upp, ta tag i saker aka gå till ica och handla. Isak gör sitt bästa för att ta hand om mig. Han bjöd på lasange och sen gjorde han te med honung i och vi myste till fotbollen. Btw skitmatch, orka vinna med 1-0 där målet var ett självmål. Whatever. Det värsta med ... eh .. min "sjukdom" är att jag i ena stunden inte orkar leva och i nästa tror jag är frisk. "Men här kan jag inte sitta och ruttna". Kasta sig upp för att göra nåt för att i nästa sekund sätta sig ner för att inte svimma. Men efter fotbollen, när Isak lämnat våran myskväll för datorn, fick jag nog och släpade mig över till B och D. Alla är lite sjuka så vi låg i varsin soffa och kollade på Idol.

Vart är Magda när man behöver henne, ingen kan ta hand om mig som hon kan. Förutom mamma.

Eftersom jag redan sovit idag är jag lite rädd att inte kunna somna nu när det är natt på riktigt. Vill gå ut och gå eller nåt, göra av med den lilla energi jag har. Men palla gå själv och blåsa iväg, nej. Jag håller tummarna för att jag imorgon vaknar upp som en ny människa. Frisk och inga andra problem, har ett intressant ämne till d-uppsatsen, alla andra uppgifter gjorda och .. ja allmänt lycklig med livet.

Disturb the sound of silence.

Uppdatering för Magdas skull:

Palla vara i skolan, nej. Orkade till lunch, men sen blev det för mycket. Jag mår inge bra. Bättre att gå hem och vila upp sig och förhoppningsvis ta nya tag i morgon. Men nu ska jag "ta hand om mig själv" eftersom att ingen annan gör det.






Bulletproof.

I skolan går det sådär. Vet inte riktigt när jag ska komma tillbaka till "pluggvardag" igen. Allt känns mest som motgångar. Påtal om motgångar var vi och tränade för första gången idag på hur länge som helst. Bodybalance är inte att leka med. Asjobbigt och astråkigt. Jag kan vara den stelaste personen ever. Redan första övningen ville jag gå hem. Men avslappningen på slutet gjorde allt annat värt. Höll på somna, typ dreglade. Utslagna kämpade vi oss hem. Nu känns det ändå ganska bra, man mår bättre av att träna, helt klart.  

Man kan klaga på mycket, men man kan inte klaga alla underbara vänner. Några bor kvar, andra har flyttat. Snackade just med Sara. Omg, vad jag saknar henne. Lyllo henne som får bo i Stockholm.

Nu ska jag kasta mig i badkaret, tända ljus, dricka CL och ha QT med mig själv, för det är jag värd.


Sunday morning

Kul helg. Rolig kväll igår. Härliga vänner.

Både jag och Isak är övertrötta psykbryt och skrattar åt allt. Orkar knappt stå upp. Men Isak ryckte upp sig och bjöd på middag, blodpudding mit bacon och rårörda lingon. Jag var för trött för att laga mat, så jag satt bara och tittade på. Isak gick in för det rejält och sprang runt som en superkock och rörde i alla stekpannor typ samtidigt. Blodpuddingdelar flög åt alla håll. 

Äta var jobbigt, men nu är det iaf gjort. I'm not feeling great, jag har bara illamåendekänsla/smärta i magen, if you know what I mean.

Nu kollar vi på Ensam mamma söker, efter det ska jag gå och lägga mig. Är så trött att jag knappt kan tänka klart. Imorgon är det måndag aka skola, nya tag. Hej


Miraklet på Porsön

Det jag aldrig trodde skulle hända har inträffat. Mitt rum är städat! Wiihoo. Har till och med hunnit med hurtig promenad aka Porsön-sightseeing. Nu ska jag kolla på hockey, äta mat och så småningom ta tag i mig själv. Härliga vänner kommer sen. Det kommer bli en kul kväll.  


Breathless.

Idag skulle jag sova tills jag vaknade (eh .. vad brukar man göra?) men vakna av mig själv, if you know what I mean. Men Magda "hurtig-väckarklocka" Mayer fattade inte det. "Godmorgon! Nu ska jag ut och gå .. Oj, sover du?" .. "Eh .. nä jag eh .. har bara inte pratat med någon än" (Bästa ursäkten ever, funkar alltid!)

Idag hoppas jag att det inträffar ett mirakel så att jag städar mitt rum. Öppna dörren till mitt rum "Åååh hur kan jag ha det så här!?" Stänga dörren.

Idag är det hockey! Wiiihooo! Perfekt start på en bra kväll.

Btw det är ganska kul att bo med Isak. Jag fått 38 nya datanördsvänner (många som han bara spelar med som t.o.m. han aldrig har träffat). Men jag är numera hela gängets mamma, som ser till att alla sköter sig(?). Härom dagen inleddes morgonen med tvåstämmiga julsånger. Himla bra. Vi är ju trots allt Mona och Bengts barn. Nu ska jag gå och sjunga en morgonsång så att dumskallen vaknar.  

Nobody puts Baby in the corner

Har just kommit hem från "den andra familjen". Mysfilmkväll. Två saker kan konstateras. Dillchips är inte särskilt gott, men ändå beroendeframkallande och "Dirty Dancing" är en överskattad film. Hade för mig att den var bra, men nä pallade inte riktigt. Nu ska jag gå och lägga mig, är sliten efter EN vecka i skolan. Mår lite illa. But there's nothing Desperate Housewives can't fix. Guten Nacht


Everyone has a secret

Första veckan i skolan. Check. Sociologi D dödar, känns som jag redan läst samma skit tre gånger innan. Men det är bara härda, snart dags för d-uppsats. Omg, det låter så moget att jag blir rädd. Har spenderat veckan med att försöka komma på ett superduperintressant ämne, men nej inga framsteg. Extrakursen verkar iaf rolig.

Första veckan utan Magda. Check. Har gått sådär. Jag har nog inte fattat att hon verkligen har flyttat än .. Jag är rädd för den dagen jag fattar det.

Första veckan att bo med Isak. Check. Det går sådär. Glömmer bort att han inte vet "hur allt ska gå till". Efter att ha bott med MaggaHagga i 49 år, typ, har man vissa vanor och rutiner som är svåra att ändra.  Jag (21) är lill-mamma, Isak (20) är barn. Men det tar sig.

Nu är det helg, så himla skönt. Humöret under veckan har kastat sig runt, upp och ner av diverse anledningar, men nu är det helg och vi ska ha roligt. Jag skiter i allt, men det skiter jag i. Typ ascool.



Btw, jag saknar favorit-gäng i Nykpg




Lost And Insecure

Har som sagt överlevt första dagen i skolan. Orka att det inte ens känns som om det varit sommarlov. Allt är PRECIS som innan. Iaf kul att träffa härliga människor. Inte så hård start, ledig imorgon och sovmorgon de andra dagarna. Hårt liv. Nja

Har precis ätit soppa(?) Soppa är inte mat, men det var gott. Bra deal: jag lagar maten, Isak diskar.

Ska kasta mig över till Bella, Dillen och Gabriel. Vi trodde Idol började ikväll, men åååh det är inte förrän nästa vecka vi ska bara mysa allmänt istället. Idol-kvällarna är en av de bästa traditionerna i Luleå. Alla program där folk sjunger är mina favvo.


Yeah

RSS 2.0