My Hero

Vi ska ju snart dra på skidresa! OMG! Vi bestämde detta för ändå ganska länge sen och tänkte att "vi hinner ju lätt dra till Måttsund och träna/värma upp lite innan" men nää. Det kommer bli en rolig resa, men mest för de som kommer se oss rulla runt i backen, bryta ben och bli omplogade av femåringar. Men ska man göra bort sig, lets do it med stiiiil. Jag tänkte mig nåt i den här stilen:


What goes on in the other one's head? Things I've felt but I've never said

Alltså inte okej. Igår när jag kom hem och loggade in på facebook (varför är det typ det första man gör när man kommer hem?) var det som om jag chattat med folk hela natten. Nån idiot har hackat sig in på min facebook och frågat om koder till swedbank! 1. Jag skulle aldrig fråga om sånt på facebook 2. Särskilt inte till folk som jag inte snackat med på typ fem år 3. Jag skulle helt klart ringa mamma och pappa om det krisade (aka money och bankt) 4. Jag har inte ens swedbank! Så om det händer igen, alltså om "jag" frågar om någonting med bank/pengar dissa mig bara. Så himla vidrigt gjort. Det sjukaste är att den som snackat med folk har verkligen "pratat" med folk typ "hur är läget, det var längesen". Verkligen inte okej. Förutom detta var det en rolig dag/kväll, men detta drog ner "rolighetsfaktorn" rejält. Det känns typ "kränkande", att någon utgett sig för att vara jag och snackat med mina kompisar. Den som gjort det borde dö. Hej

With A Little Help From My Friends

Shit alltså. Kan livet vara lite skönare? Har just redovisat min uppsats, nu återstår bara några småändringar sen är den redo för den "riktiga" inlämningen! Men palla göra de nu, nej i helgen är jag typ hur ledig som helst, i alla fall från skolan. Har typ glömt bort hur/vad man gör när man är ledig.. Det finns ju så himla mycket att göra; städa (öh nää), spela gitarr (kan hända), baka (varför har jag ens med det som ett alternativ?), bada badkar (ja varför inte?), kolla på film (mycket troligt), sova (helt klart), läsa nyinköpt-det-är-jag-värd-tidning (bra kombination med badkar), dricka kaffe (helt klart det också) eller mest bara inte göra någonting alls. Det blir hursomhelst en lugn dag, då jag behöver ta igen mig lite innan det är dags för jobb ikväll/inatt. Är ju numera a working woman, fett värt.

Ser fram emot imorgon med en sovmorgon utan dess like, chill-dag och fet kväll. Ska bli så kul att bara göra roliga saker med härliga vänner. Den som kom med den smarta idén "White party" tänkte uppenbarligen inte på mig. Ofta jag passar i vitt, öh nää. Jag är vit så det räcker till att börja med, en vit klänning på det och jag smälter in i en snöhög. Va!? Jag är inte bara ashärlig, utan jag är typ asrolig också. Kul för mig.


Sen En Tid Tillbaka

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

Och jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya kläder
Och samlat damm på min gitarr
Men vad jag än tar på mig
Allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

The Scientist

You go girl! Jag ryser från början till slut:


On and on, I've got nothing to hide

Vilken dag! Som ett schmeck, skönt med sovmorgon. Då uppsatsen är inlämnad är det som 426 kg försvunnit. Sjuk positiv inställning till det mesta; har bytt diverse gardiner, diskat TVÅ gånger, haft konsert för alla i min lägenhet (aka jag är ensam hemma) och städat bort alla spår av uppsatsen från mitt hem.

Nu sitter (ligger) jag vid Isaks dator i hans lyx-datanörd-hörna. Himla skönt ändå, här ska jag börja hänga oftare. Men det är inte ledigt så ofta, så det gäller att passa på när han inte är hemma. Jag lyssnar på musik på högsta volym, har just ätit mat och njuter nu kaffe. Isaks spellista är inte att leka med .. en härlig blanding av bra och mycket mindre bra musik. Det shufflar allt från Basshunter till Enya, men det mesta är bra med bra ljud, så är det bara. Åh nej, jag tar tillbaka det sista. Det kom just en crazy-techno. Måste.byta.NU

Skin And Bones

Håll i er nu ... jag har lännat in d-uppsatsen för opponering! Detta är en dag jag aldrig trodde jag skulle överleva till, men tamebaskeme I made it! Så nu .. har jag firat med att diska, köpa godis, movie-time och det bästa .. dricka kaffe, SÅHÄR sent efersom det blir sovmorgon imorgon .. oooooh första gången det här året. Men efter sovmorgon är det bara att kötta vidare, det tar liksom aldrig slut. Men nu .. nu ska jag bara njuta och inte göra nåt annat än att äta godis.

Ute är det så kallt att man inte vet om man ska skratta eller gråta, eller förresten man kan inte göra nåt av det för fejjan har frusit fast efter 30 sek.


 

Jag saknar mamma och pappa, för de är så söta


Yellow

Lena, MaggaLena aka favvobästis aka inte så spänstig aka ändå rätt så härlig


You're every song, and I sing along

Att plugga går sådär. Var tvungen att inleda med sovmorgon efter diverse nattliga hockey-äventyr. Vaknade upp död, men det var det värt. Drog till skolan med förhoppningen att diverse inspiration och motivation skulle återvända. Nja. Var där några timmar tills jag ville dö av uttråkning, då drog jag hem. Orka med att de har höjt priset på kaffe! Inte okej. Gick hem till sjuk bror. Alltså seriöst, det är så SJUKT kallt. TGG för FET dunjacka, but I can't feel my face. Igår, för att låtsas vara hurtig, fick jag den smarta idén att ta en kvällpromenad. Det gick bra "halvvägs". När det var lika långt hem åt båda hållen frös jag ihjäl, men det var bara att kötta vidare. Jag hade fet-dunis och fet-musik och när THE låt kom; resistance fick jag ny energi och liksom bah you can't stop me crazyweather (Ester, du vet var i låten jag menar).

Om typ en timme ska jag dra till Kallax och hämta diverse skåningar. Så himla kul att alla börjar återvända. Skolan imorgon, jaarrååå. Stenhårt.

The attitude is gonna decide your altitude

I'm back in Luleåååh och där är det drag, eller nja. Porsön är typ öde, Isak är sjuk och jag har just ätit fem chipspåsar, tre dipper och druckit sju liter CL, kinda. Part-ey. Ändå ganska skönt att vara tillbaka. Har, tro det eller ej, packat upp mina grejer (väskorna brukar i vanliga fall ligga kvar och användas som mobila garderober tills det är dags att resa igen). Tyvärr har det uppstått ett litet problem. Kläderna får inte plats. Samtliga garderober fet-rensades innan jul och då var de fortfarande fulla. Men om vi säger såhär; jag klagar inte, jag ÄLSKAR det!

Imorgon börjar fet-plugga-ihjäl-sig-vecka aka den tråkigaste veckan this year so far, he he. Men sen, sen är det stek, i en dag. Det längtar jag till!

Jag känner mig ganska rastlös, har trots allt bara suttit idag. Suttit i bil till arlanda, suttit och väntat på plan, suttit på plan, suttit i taxi, suttit och ätit, ja och ätit. Kanske skulle ta mig en hurtig promenad .. eller nää det är för kallt, eller .. ? En hurtig promenad först ut på balkongen för en cigg, och sen fortsätta hurtig promenad in till badrum och ner i badkar får räcka. Måste ladda för super-rolig-dag imorgon. PussI am a new day rising

Imorgon drar vi tillbaka till Luleå. Nu måste jag packa, vilket är lättare sagt än gjort. Jag åkte till Nyköping med en resväska, men kommer tillbaka till Luleå med en (eller kanske två) nya garderober kläder. Snap, mycket bra.
Nu är det ett nytt år, och det är ju kul. Nu kör vi! 2010 kommer bli ett sjukt bra år, det känner jag på mig.
Nyårsmys med familj och katti aka stödbarn nr 2 (magda är nr 1). Bara en fråga, what's with the masks?


RSS 2.0