Comfortably Numb

Igår fyllde min bästa pappa 50. Vi drog till stugan i tisdagskväll och hade "familje-firande". Nilsson four aka jag och mina syskon drog av en "best of Bengt Nilsson" och spelade och sjöng några av hans låtar. Far min fick lite olika presenter och vi myste allmänt. Igår invaderades stugan av pappas jobbarkompisar hela dagen. Vi hade det supermysigt och åt god mat hela dagen. Om jag nån gång i livet får någon av de blombuketter pappa fick igår kan jag dö lycklig. Sjuka buketter som man blir lycklig bara av att titta på. På lördag är det dags för det "riktiga" kalaset aka släkt och närmaste vänner invarderar Nyköping. Då blir det åka av, typ. Min pappa är bäst, ingen protest. Puss

Home is whenever I'm with you

Idag är en riktigt bra dag. Om ca 3 timmar drar jag och Ester mot Stockholm. Bord bokat för att avnjuta semifinal i hockeyvm och äta tills vi spyr, samtidigt. Kvällen fortsätter på Gröna Lund med Johnossi-spelning. Efter denna höjdarkväll drar vi till stugan. En dag kan inte bli så mycket bättre än så här.


Frompeoplesheart

40 Day Dream

Det här är sååå jag as we speak.


In For The Kill

För elva dagar fick jag ett samtal tidigt på morgonen som väckte mig. "Hej. Har du jobb än?". "Nää" svarade jag, fortfarande halvdöd/sovandes. "Vill du komma hit och jobba?" .. "...eh, okej". Sen drog jag till Norge. Spenderade 10 dagar i Finse. Resan tog ungefär 12 timmar, somnade nångång vid Oslo i sommar och vaknade upp i vinter. Har haft det riktigt roligt, sett Peter Northug closeup, burit knickers, skrattat, sett hundratals norskar gå på tur, sett Norges motsvarighet till Vasaloppet, åkt skoter och lärt känna massa härliga människor. Finse är ett riktigt vackert ställe. Nu är jag tillbaka till sommaren i Nyköping, vilket är riktigt härligt, OM man bortser från pollenkäftsmällen jag fick när jag anlände igår halvdöd. Tåget från Finse gick 01.38 och 15.00 anlände jag till Oppeby och möttes av en låst dörr, ingen som svarade på sin mobil och jag var nära där ett tag att ge upp och börja grina. Men efter lite dektektivarbete aka smygandes runt huset för att leta efter diverse ställe att bryta sig in på hittade jag Josefs kompis Jimmy aka räddare i nöden som släppte in mig. Hemma! Styde upp taco-försenad-fördelsedagsmiddag för mor min, med festliga sugrör, tårta med ljus, matchande servetter, sång och allt. En riktig hit. Avslutade den försenade fördelsedgs-kvällen med hockeyvm och cl.

Veckan som igår var lugn, har sakta men säkert fyllts på i kalendern och nu är det nästan en fullspäckad vecka. Det är nära nu.

RSS 2.0