Well, the girls can't stand her Cause she walks, looks and drives like an ace now


Alltså snacka om att alla klär i vår. (Va? Det lät bra i mitt huvud i alla fall). Jag menar, alla liksom "blommar upp" och blir fett snygga. Jag vet inte vad det beror på, men jag gillare.

I helgen har jag BF (bror-fritt). Isak har dragit hem över helgen och jag är fri, typ. Jag har inte riktigt bestämt hur jag ska "fira" detta, men nåt urspårat blir det. Typ ... eh diska. Just nu sitter jag i hans "datahörna". Så himla värd. Två skärmar; en med diverse musik och internet och den andra med "How I met your mother" nonstop. Världens skönaste stol; uppfällt läge för matdags och sedan nedfällt läge för kaffe. Man skulle kunna bo endast här. Skulle man flytta denna datahörna till kylskåpet (eller tvärtom, det spelar ingen roll så länge jag får mat) skulle man verkligen KUNNA bo här utan att någongång röra sig ur fläcken. Du som sett datahörnan vet vad jag snackar om! På tal om fläcken; snart ...

E har opererats idag, och allt har gått bra. Det är sjukt ändå. Jag har haft obehagskänslor hela dagen och så fort jag börjat tänka "Tänk om nåt händer..." har jag inte kunnat andas och nästan börjat gråta. Sen har jag insett att jag är en tönt och att det såklart går bra. Men bara tanken på att nåt skulle kunna hända ... det är inte att leka med.

En av de bästa låtarna att köra bil till, på bar asfalt med solbrillorna i högsta hugg är helt klart "Fun fun fun" med Beach Boys, versionen med Status Quo du vet. Bra, då vet du det. Peace

Song For You

OMG, jag fick just en sjuk jag-ska-verkligen-flytta-härifrån-forever-ångestattack. Helt galet. Luleå är ändå bra, finns mycket och många som kommer saknas. Men än finns det tid kvar, let's make the most out of it.

Who Says

Jag är rädd för att vakna imorgon; jag kommer inte kunna röra mig! Jag känner redan nu att jag kommer ha en av de värsta träningsvärks-gångerna i hela mitt liv! Så hårt som jag tränat idag har jag inte gjort sen mina glansdagar som hockeyproffs, och på den tiden hade jag några fler muskler än vad jag har nu. Nä-men-så-att ...  imorgon kommer bli en bra dag. Mental-five på den. Snap

Fire In The Sky

Alltså jag var nyss ute och rökte och lyssnade på "Readymade" med RHCP. Fet låt. Jag fick verkligen stoppa mig själv för att inte digga för hårt och skratta högt, nån kan ju faktiskt se mig och jag menar, de hör ju inte musiken. Jag riktigt kände hur det började rycka i guitarhero-fingrarna (oj, guitarhero var inte igår). Gitarrsolot är typ lycka.

Värd helg med middagsmys, tur på stan och musik. Massa musik. Hoffmaestro på STUK, bokade Muse-biljetter till i sommar och diverse sång. Efter gårdagskvällen med galen konsert och diverse nattliga äventyr på skolan har jag idag dammat av guran och "spelat" hela dagen, typ förutom vissa avbrott för sociala aktiviteter såsom kaffe, mat, promenad och te. Det finns en nackdel med varmare vårväder. Pollen! Pollen dödar mig, och min röst. Men ser det ut som jag bryr mig? Nä just det. Då är det bara att sjunga ännu högre. In your face my vocie, typ.

I veckan ska E opereras. Kul att det ÄNTLIGEN blir av, men inte okej att jag inte kan sitta bredvid och hålla min bästa lillasyser i handen. Kvinnan är ju bara ett barn! Och hon är den bästa jag vet.

Oooooo-keeeej. Heeej







Hey, Soul Sister

Okej, den här ganska pinig, det är liksom så här we roll:



You knew you wouldn't forget me

En klassiker från my b-day som är värd att se igen och igen och igen ...


You ain't seen the best of me yet

Dagen inleddes med träning, segt men sjukt värt såhär efteråt. Samlar nu kraft för att orka duscha medan jag kollar runt aka surfar i cyberspace på olika modebloggar. Inspirationen blir nästan för mycket, mycket jag vill göra, ta tag i men jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Ja just ja, duscha. Måste nog ladda med ett glas CL. På tal om CL; en fråga kan det bli bättre än CL och leopard? Mycket tveksamt.


Am I bright enough to shine in your spaces? Between the nosie you hear and the sound you like


Samtliga blanketter är idag inlämnade och den kommande utlandsterminen känns mer och mer verklig för varje dag som går. Jag har redan, innan jag ens bokat resan, blivit sjukt internationell och börjat bryta på engelska. Känns lovande.

Idag har jag för första och sista gången varit på ett phösarutbildnings-möte(?). Vi hörde rykten om gratis tårta, och på fem röda var vi där. Vi dregglade över uppdukat bord med 1000-tals tårtor (typ) och satte oss ner och väntande på ett "varsågod". Under en blinkning gick ljusgården från att vara halvtomt till att bli invarderat av overaller. Tro mig, det var inte att leka med. B blev tvungen att fota för att en sådan vacker syn kommer vi aldrig få se igen. Iaf. Helt plöstligt sade någon i mikrofon "Så kul att så många vill ställa upp som phösare i år". Vi kollade på varandra, kollade runt, fick uppmuntrande blickar från olika håll och det enda som jag kunde tänka var att "VAD gör vi här!?". Det kändes liksom inte helt rätt att bara dra, så mjäk som vi är satt vi kvar en stund; fotade, snackade skit om overaller och fnissade men så fort det byttes talare kastade vi oss iväg. Vi skrattade hela vägen hem.

Nu ska jag äta en macka, inte för att jag är hungrig utan för att jag kan vara en av de bästa ever på att baka bröd. En dold talang jag vet, den är så dold att jag inte ens själv vetat om den. Men ibland chockar jag. På tal om att chocka, idag åt jag palt till middag! Jag är en norrländsk hemmafru, typ. Jag tog just en tugga av mackan, och det var så gott att jag inte har tid med det här längre, jag måste svimma!

Summerbreeze

En gång köpte vi godis, det var kul.



If You Got The Money

Nu är min familj här och det är typ askul. Mamma är rätt så rolig "Alltså jag och pappa bor på hotell för det blir så himla mycket lättare för ER", "Alltså bara för att NI ska slippa tänka på oss", "Det blir så jobbigt för ER med 6 personer i lägenheten". Alltså mamma håll din mun, du kan bara erkänna att DU vill bo på hotell. Alla fattar!

Jag och E kom just hem från skolan, va menar vi allvar!? Japp! Vi drog en runda till först centrum och lekte med pianot. Ester spelade så högt att jag blev döv på det örat som inte redan är dövt. Sen drog vi vidare till f-huset och sjöng på det "bra stället". Living the dream. Finns det nåt bättre sätt att spendera en fredagkväll? Nej skulle inte tro det.

Vad skulle du ta med till en öde ö? Helt klart tops, endast de med hörselgångseksem kan förstå ...

What's the point of doing anything If you'll never notice

Har hört "rykten" om att en viss familj är påväg till Luleå. Wiihoo. Nilsson-reunion, typ. Äntligen kommer Bengt och stämmer min gitarr. Let's make some music with my band aka Ester, Josef, Isak, mamma och pappa. 

Igår inledde jag "rensa ur mina saker som jag inte behöver fram tills jag flyttar för att skicka hem det med min familj". Efter att jag rensat ut fem sopsäckar med kläder ur garderoben, en med väskor, två ikea-påsar med skor och två lådor med skolgrejer knackade B och D på och jag gav upp. De höll på att svimma när de kom innanför dörren, "Rebecca menar du allvar!?". Många brukar ju liksom säga "Alltså jag har så himla mycket kläder!" ... jag HAR VERKLIGEN mycket kläder OCH skor OCH väskor, när t.o.m. B och D blev chockade som själva har rätt så mycket, så fattar du att det är allvar.

Igår under skärtorsdags-taco diskuterades allt mellan himmel och jord. Bland annat det här med ytlighet. Att gilla kläder och mode är ju ganska ytligt, men det är skillnad på att vara ytlig (och vilja se bra ut som jag antar att de flesta vill) och vara Y-T-L-I-G. Jag tror att folk tror att vi är Y-T-L-I-G-A(st) if you know what I mean. Om de bara visste. När folk börjar snacka solning, hårförlängning, naglar, bantning och diverse vaxning vill jag typ låtsas svimma för att slippa höra. Och det här med beach 2010 .. palla .. om nån har nåt emot min kropp och inte vill se, så titta inte! Cause I'm gonna eat chips and be lycklig.

Konstigt inlägg. Nu ska jag dricka kaffe och lyssna på musik. Hej

RSS 2.0