You Say Yes, I Say Yes

Om en dag, alltså imorgon vid femsnåret är det jag som checkar ut och tar semester! Två veckor betald ledighet blir det såhär i "första vändan", en vecka i Sveriges rike och sedan en vecka i London med mina fem bästa kompisar aka min familj. Så himla roligt. En resa med the Nilsson family går inte att beskriva, det måste upplevas. Det är inte lätt när sex stycken starka viljor på något mirakulöst sätt ska sammanstråla till en-ish. Vissa vill shoppa, vissa vill spela dator, vissa blir arga för att vissa vill spela dator eftersom att det kan de göra hemma. Vissa blir då sura för att de vill göra vadsomhelst förutom att shoppa. Ja du förstår ju, inte lätt. Men ge oss lite fika, lite mat, lite kaffe och vi skuttar glada hand i hand igen. Jag ser fram emot resan så himla mycket! Vi har rest mycket i våra dagar, men den senaste tiden har resorna varit lite mer uppdelade då det varit omöjligt att hitta tider som passar hela familjen, men nu är det äntligen dags igen för hela familjen att dra på äventyr! Wiihooo!

Men veckan innan det ska spenderas i Sveriges sköna land. Har hört rykten om att bryggan, efter vinterns is-mord, är på banan igen, båten är påväg i, vattnet är varmt och grillen är laddad. Ska dra nån sväng till Nyköping också, det var ju ändå ett tag sen jag var där. 

Stockholm är underbart på sommaren. Solen skiner och min mamma är i stan. Här ska lunchas på diverse uteservering!  

Counting all the assholes in the room Well I'm definitely not alone

Intensiv helg. Har hängt och flängt runt mest överallt. Allt från examensmiddag på Lindingö, Trädgården på söder, Karlbergs slott till Kåken och Gubbrummet. En sak kan konstateras; jag är för gammal för Stureplan, typ. Helgen har varit riktigt bra, gjort mycket träffat många, men är nu hemma i min lägenhet, och jag måste ändå säga att det är ett av de ställena jag trivs bäst.

Ska senare möta upp gäng med Zara i spetsen för fika, kanske fotboll, men vi får se. Borde städa, tvätta och styra upp saker, som vanligt, men allt annat känns ju roligare, jag har iaf diskat! Helgen har gått fort, och imorgon är det måndag aka ny vecka, nya tag, igen. Om två veckor har jag semester! Betald semster! Ska styra upp nå planer, hade inte riktigt räknat med semester, men jag är glad att jag får vara ledig såhär nyanställd och allt. Det blir bra.




RSS 2.0