Riga dag 2

Jag har ont i fotterna. Vi har gatt sa mycket att vi blev tvugna att ta en paus har pa det asbraiga internetkafeet. Vi har promenerat runt hela dagen i olika affarer och pa centralmarknaden mitt i city. Sjukt stort, fett mycket saker. Som sagt allt ar inte snyggt, men det ar anda sa fett mysigt att bara ga omkring och insupa atmosfaren sa att saga. Nu sitter vi har for att samla kraft att orka ta oss till TGIF och ata en rejal middag.

Dagens hojdpunkt var nar vi gick genom en park dar det pagick nan sorts konsert. Ester blev sa fascinerad av tjejen som sjong pa scenen att hon "inte kunde slita ogonen fran henne och hennes snygga klader". Nagra meter framfor oss gick en man och at en glass. Helt plotsligt tappade han all choklad pa glassen ner pa marken och tvarstannade, for att sekunden senare tappa hela glassen fran pinnen ner pa marken. Ester som var sa inne i det ljuva musikaliska upptradandet, typ, gick rakt in i mannens rygg. "Ooooh, sorry". Nar hon sag att glassen lag pa marken och mannen endast holl pinnen i handen sag E ut som att hon skulle borja grata. "OOOOOOH SORRY!" E sag forvirrad ut, jag skrattade mest. Jag forklarade for E att mannen redan tappat glassen innan, hon sag lattad ut men hade hjartklappning i en timme efterat. Alska den lillasystern .... Jaha, man kanske maste varit dar.

Tidigare under dagen nar vi at lunch satt vi vid ett bord narmast fonstret med utsikt mot gatan och trottoaren. Alska att vi typ ar klad och stil experter som kommenterar allas klader. Vi hade dock mest negativa utlatanden att komma med. Som sagt stilen har ar inte att leka med. Vissa undrar man verkligen va de tankte pa morgonen nar de valde outfit, och vissa undrar man om de ens ager en spegel. Jag menar inte att vi sjalva har nan speciellt snygg stil, men om ni va har skulle ni feel me...  

Utanfor dunkar indian-musik pa hogsta niva. Palla det, nej. Nu ska vi dra vidare. Hej



Coolt gang i cool stad

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0