Maybe if you slowed down for me

Älska att hiva saker åt fanders, vara rädd för äckliga insekter, klippa sönder lianer, skrika av rädsla på konstiga språk, hata katter, vara ännu mer rädd för äckliga djur, lyfta lika mycket som hulken typ, vara den enda som använde hjärnan och tog regnjacka och sladda runt med ett släp. Riktigt duktigt av oss.

Träffade LB förut första gången den här sommren, älska våran tajming som inte funnits på hela sommaren. Nu passade det iaf oss båda och vi sågs på coffehouse och avnjöt en sen lunch ute, tro det eller ej, i solen. Riktigt härligt, himla kul att ses. Det coola gänget, alltså vi, drog vidare till LBs new crib. Åååh jag vill också ha en mogen soffa! Vi avnjöt kaffe och cigg, återigen i solen. Mycket prat, skratt, uppdatering, gamla minnen. LB är verkligen en sån som man inte behöver höras med ofta för att veta var man har varann. Trots att vi inte setts sen typ förra sommaren är det som vi sågs igår. Sånna vänner är de bästa. 

Vädret under dagen har kastat sig runt, som en vante i vinden typ, ena sekunden sol, nästa regn. Men nu verkar det iaf som att det har spruckit upp och solen är här för att stanna. Håll tummarna, håll tummarna. 

Snackade med Magda förut, trots att hon "har så fullt upp" nu för tiden. Jag hade tänkt dra upp till Luleå i slutet av juli på lite .. eh ... "semester".  Vi kom på den brilljanta ideén att jag ska stanna lite extra så att vi kan gå på Luleåkalaset. Himla smart av oss. Får styra upp nåt med de härliga som är i Luleå då. Kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0