I come around and make peace get down have a barbecue

Jag och Anthony Kiedis har haft en riktigt produktiv dag i trädgården idag. Mamma och Pappa såg lite tårögda ut när de kom hem "det är så härligt att komma hem när det ser ut såhär".  Deras duktiga barn hade även varit och handlat och gjort hambugare som grillmästaren Isak grillade. Första middagen ute på altanen, riktigt mysigt. Sen till efterrätt åt vi rabarberkrämen som granny Ester gjorde tidiare. Förlåt för tidigare hån, den var asgod. 

Det är så schjukt schönt att bara mysa runt hemma, inte göra så mycket utan mest bara chilla. Typ lyssna på musik, dricka kaffe, skratta åt E, röka, räkna sniglar. Yeah do you feel me?!

Vi drar till Göteborg nästa vecka. Josef ska på Metaltown och vi andra ska shoppa sönder så att det bränner i plånboken, förhoppningsvis inte min (den är redan bränd flera gånger om). Ska passa på att träffa Fredrik också, himla kul det var inte igår. Så vi har lite catching up to do om man säger så. Sammanfatta ett år över en fika är alltid spännande. Det är då man märker vad som varit värt att komma ihåg från året som gått, eller vem...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0