I still run this thing like a dancehall queen I really don't want no hassle


Nu har vi sökt kurser till Hong Kong. Fett.

Den här veckan är döden. Sjukt mycket att göra, är sliten från typ tre veckors stek/glid och ALLDELES för lite sömn. Men orka sova när man kan vara vaken. Livet har varit för bra. På torsdag är det inlämning. TUR att det är dåligt väder! Nu gäller det att oooorka kötta, hela vägen, för till helgen kommer mamma och Mag och jag tar examen, sick.

Jag saknar mina småsyskon:Keep On Walking


Uppdatering Vädret är stek, livet är allmänt värt, det är hockey-vm, Olof är sjuk på piano och jag fattar fortfarande inte att vi överlevde:

But I don't want the next best thing So I sing and hold my head down and I break these walls round me

Ännu en vecka är över. Idag tar jag helg från plugg och drar till stan. Dagens mission: köpa examenskläder. Lättare sagt än gjort i Luleå. Men med tanke på att jag är en elit-shoppare med (inte för att skryta) sjukt bra smak borde jag klara det galant. Pengar är numera inget problem, då jag vinner olika vad till höger och vänster och vissa är så dumma att de verkligen ger mig pengar. Jag har aldrig spelat om pengar, mina föräldrar har varit hårda på den punkten, vilket har lett til att jag knappt köper lotter för att det är så "onödigt". Men när någon utmanar mig, förlorar och ger mig pengar som denna vägrar ta tillbaka så får den skylla sig själv. Och jag menar jag klagar inte eftersom jag då kan köpa lite fetare klänning. Värt.

Jag sa en gång att rygga är det mest värda ever. Jag hade fel. Det mest värda ever är magväskan! Folk hånar mig, men ser det ut som jag bryr mig? Nä, just det; jag har magväska och är stolt över det!

På tal om fussball .. nähä det var bara in my head. Det är i alla fall det roligaste jag vet, vilket är ganska tragiskt. Jag och B är ett dreamteam som krossar allt motstånd i vår väg, typ. Vi kommer närmare och närmare att slå våra ärkerivaler och innan vi flyttar ska detta hända. Det är sjukt mycket prestige inblandat, så vi funderar på att dra på träningsläger till stuk nattetid med vattenflaska och svettband och köra järnet, typ. När vi under ett spinningpass börjar snacka fussball-taktik borde vi inse att det gått för långt ...

Yeah yeah. Nu ska jag ta en kopp kaffe till, spela lite gitarr och samla kraft för att duscha och sen dra vidare. Later

Snygga


Ruby

Okej, dröm nummer tre .. ? fyra ..? Ääh whatever, en dröm har just slagit in, igen. Jag kastade upp gitarren på ryggen, tog med mig en vän aka Dilek och drog till F-huset och lekte. Det var typ fett, trots att mer än halva tiden gick åt till att vara rädd att nån var där.

En bra, men sjukt snabb, helg är över. Fredag var ju valborg, och det var ju typ kul. Kvällens höjdpunkt var när mitt lag vann i kubb. Lördagen kan ha varit en av de längsta dagarna i hela mitt liv, inte tråkig bara lååång. Pizza, yatzy, regn, chill och allstar. Inledde yatzyn strongt med en yatzy i första omgången, hade en seger-strike (trodde jag) och slutade sist. Men det viktigaste är inte att vinna, det är ju att delta. Och det är ju inte mitt fel att yatzy är världens sämsta skitspel. Idag kämpade vi oss till skolan för att plugga. "Pluggade", åt fetsubwaymacka och drack kaffe ur medtagen termos. Gick hem för en date; Dinner and a movie. Att min "date" var min lillebror och att vi såg filmen på skolan är ju liksom mindre detaljer... Det var iaf kul. Senare drog jag och D till F-huset, och nu sitter jag och äter aprikoskräm med mjölk.

Imorgon ska den näst sista uppgiften här på LTU in, och jag vet inte riktigt hur jag har tänkt eftersom den är långt ifrån klar. Men på nåt sjukt sätt har jag en tendens att fixa det ändå. Det är inte utan anledning min vänner kallar mig Räkan, short for Räkmackan. Snap

RSS 2.0