Believers Never Die

Riktigt värd dag igår. Till skolan, kötta plugg, hem, åka och handla ihjäl oss, hem, laga mat och stressa. Alltså shit vad kul det är att laga mat! Persilja och kikärtor flög åt alla håll. Vi bjöd på meze, som btw är typ det godaste ever. Flytta in bordet i vardagsrummet och skapa orientalisk stämning. Vi åt ihjäl oss och lyssnade på konstiga orientaliska rytmer. Sen var det idol för hela slanten. Halva gänget spårade ur och och drog in till stan. Som sagt, cleo är ett väldigt överskattat ställe.

Idag vaknade jag upp till goda nyheter och fint väder. Kände mig härligt utvilad och mysig i den fulaste pyjamasen ever. Det är verkligen så att ju fulare desto skönare. Äta god frukost och lyssna på bra musik. Om typ en timme drar vi in till stan för att återigen run some errands aka köpa diverse födelsedagspresenter samt något fint till oss själva. Albhil fyller år idag och det ska firas med pompa och ståt. Typ.


Consider the blonde hair your warning

Okej. Idag kan ha varit den längsta dagen i mitt liv. Hela dagen har varit en lång väntan. Först köa ute, sen köa inne, sen vänta och sen köa igen. Men nu har vi iaf köpt en skidresa, himla kul. Jag är asladdad!

Kön var en upplevelse i sig. Alla har snackat om att det är en "rolig grej". En grej var det helt klart, men rolig? Vi kom dit lite förvirrade och intog vår plats. Vi ringde in förstärkning som kom med både stolar, filtar och varm oboy. Vi kände oss lite missanpassade med leopardfiltar, cigg, kaffe och allmän stekstil bland "seriösa" friluftsmänniskor med täckbyxor, fjällkängor och skaljackor. Men vi hade iaf roligt, oväntat att sitta i kö i flera timmar kan vara roligt. Men det gick lite upp och ner. Isak kom förbi, jag snodde hans iphone för att lyssna på musik. Sen satte jag på mig huvan och ställde mig bredvid han och hans kompisar. Isak undrade varför jag stod tyst och stirrade. Jag sa som det var, "jag står bara här för att jag inte orkar umgås med någon, jag vill bara lyssna på musik". Du vet, ibland när man får en sånt sug att lyssna på musik att man typ inte orkar vara med folk. Va? Konstigt. Men sant.

Vi tog oss sakta men säkert in till värmen. Var vid det här laget så hungrig att jag var nära att börja gråta. Vi beställde in diverse ätbart. Dock glömde vi bort att det var stuk vi var på och att de som jobbar där inte är de snabbaste i världen. Typ en timme senare fick vi maten. Det var inte gott, men ändå värt. Glida runt och kolla på skidor, HIMLA intressant. "Ja .. det där var en fin färg .. ?". Efter ett evigt väntande, igen, fick vi äntligen pay us out och dra hem. Blev ett pitstop på ica för att inhandla "energi". Nu är jag hemma och jag känner mig helt knäckt! Så trött. Jag vet inte om det är för att jag stått hela dagen, om det är för att jag stått UTE hela dagen, om det är för att jag levt på kaffe och cigg hela dagen eller alla tre. Det ska iaf bli himla värt att sova.

Imorgon kommer bli en stressig dag. Då vi (ovana-skidrese-bokare) inte visste att denna dagen skulle hålla på forever är det mycket som ska fixas imorgon som vi inte pallade idag. Plugg, inhandling, förberedning och rejäl matlagning för 100-tals personer .. okej åtta. Men skönt med fredag. Skönt med helg.


Propane Nightmares

Har just kommit hem från Stil där jag varit i över TVÅ TIMMAR! Omg, ska man träna ska man göra det ordentligt! Jag är mycket stolt över mig själv! Livet känns ändå ganska bra nu. Imorgon kommer pengarna, jag gör framsteg med plugg, vi tränar igen och vi har massa roliga saker att se fram emot. Plus att jag fått sånna sjuka komplimanger att jag blir rörd. Oväntade komplimanger som "Du har snyggast stil på skolan" och "Du har alltid så fina kläder" gör mig så glad. Då inser man att när man tänker något om någon (såklart nåt bra) borde man säga det, även om det bara är smågrejer. Det betyder så himla mycket, eftersom jag bara är en människa (näää!? really?) som mest är osäker och livrädd behöver man sånt ibland. Alla vill alltid ha och blir glada för en komplimang. Jag borde bli en bättre människa och börja ge människor mer komplimanger... Japp, så får det bli!

I decided to burn some calories today, so I set a fat kid on fire. Alltså jag kan inte sluta skratta, det kan vara det roligaste jag någonsin hört!

Permission to Land

Bra dag. Plugga järnet, fika massa och toppa det hela med träning. Efter passet drog vi till och med en runda på gymmet och flashade med gunsen, typ. Eller nivån var mer "Va, vad gör man med den här maskinen!?" "Dilek, se ut som att du vet vad du gör! Vi kan ju inte visa oss svaga, vi måste visa att kvinnor kan". Det var kul. Så nu sitter jag här. Jag har ätit, druckit kaffe inne, rökt, druckit kaffe ute med B och D och rökt mer men jag har fortfarande inte duschat. Rätt så fräsch. Men som en vis kvinna en gång sa "De får ta mig som jag är, svettig och härlig, annars får det vara!" ... Ja just ja, det var ju jag. Men nu ska jag iaf ta mig i kragen och duscha, dricka CL och sen gå lägga mig. Åtta imorgon är det jag som drar till skolan. Kanske joggar, jag känner att det bättre passar min nya sportiga stil. På med sportiga-trikåer-som-andas, ta med ombyte och proteindryck. Alltså vad snackar jag om? Det jag vill komma till är att det var härligt att träna, så värt att vi kör imorgon också!

Btw eftersom det är mitt sista år i Norrland har vi bestämt oss för att spåra ur och dra på skidresa. Det känns nästan som att det är ett måste. Man kan inte ha bott i norr i fyra år utan att ha bott i fjällstuga för en helg. Eftersom jag är den .. eh .. mest "norrländska" av oss (aka kommer från den nordligaste staden och egentligen är norrlänning by blood OCH är den enda som åkt skidor mer än en gång!) är det jag som ska styra upp något värt. Ingen press, jag känner mig lugn. Min pappa är ju trots allt bergklättrare och en av de "fjälligaste" personerna ever, så jag kanske kan låna nåt spritkök och en ishacka and we're there så att säga. Vi kommer smälta in, som handen i handsken typ. Eller som högklackat i en skidbacke?





Sjukt sportiga


I'm worth fighting for, so that's what you've got to do

Imorgon är det nya tag, ny vecka. Shit vad jag ska plugga! Jag ska göra sånna sjuka framsteg med min uppsats att det typ slår gnistor om mig. Kötta! Och snart strömmar cashen in också. Har också (äntligen!) fått min lön för hårt utfört sommarjobb. Pengar rullar in som de ska, det går bra nu. Let's dra in till stan och köpa oss nåt snyggt, för det är vi värda! Och träna ska vi göra också, stenhårt. Beach 20 .. eh ... 14 here I come! Det här blir veckan då jag får ordning på mitt liv, styr upp skolan och städar mitt rum. Hoppas, hoppas, hoppas. I'm stuck in a rut och nu .. NU! får det vara nog. Jag kan inte bry mig om någon som inte bryr sig ett dugg om mig. Hårt att inse, he played me, good.

Vad är det för skillnad mellan en blondin och rymden? ... I rymden finns det i alla fall hopp om intelligent liv.

Isn't She Lovely

Alltså seriöst, jag har fortfarande tränignsvärk! Det är helt klart bättre, men inte bra. I torsdags var trappor en utmaning, i fredags var att gå en utmaning. Nu är det som sagt bättre, men min kropp lyder mig inte riktigt än. Ska bli spännande att se hur det går imorgon eftersom vi ska träna igen.  

Drog "ut på landet" igår för att fira my brother from another mother. Kul att träffa massa folk som jag inte sett på länge. Mysiga vänner och gott fika. Sen drog jag och I hem och åt chips, riktigt värt.

Jag känner att jag inte har så mycket mer att säga. Eller mer att säga har jag, men inte här. Jag är ganska farlig, eftersom jag är en känslo-berg-och-dalbana-människa, FÅR jag INTE säga för mycket. Åååh, allt känns .. inge kul. Som sagt, håll min mun! 

Någon gjorde min dag och skickade den bästa filmen ever till mig!
 -->  http://www.tackfilm.se/?id=1258720861860RA76   <---


But I'm no wiser than the fool I was before. I just want you closer

Hård dag på stan. Jag, S och I drog in för att fixa ärenden. Det hela slutade med att jag och S var I's personliga shoppare. Att shoppa kläder till honom är typ lika roligt som att shoppa åt sig själv, men bara nästan.

Har nyss avnjutit middag och ska strax dra till E som fyller år idag. Får se vad som händer sen. Jag är sjuuuuukt öppen för förslag, men vi ser ju. Hej


Love Profusion

There are too many questions
There is not one solution
There is no resurrection
There is so much confusion
And the love profusion
You make me feel
You make me know
And the love vibration
You make me feel
You make it shine

There are too many options
There is no consolation
I have lost my illusions
What I want is an explanation

And the love profusion
You make me feel
You make me know
And the love direction
You make me feel
You make me shine
You make me feel
You make me shine
You make me feel

I got you under my skin

There is no comprehension
There is real isolation
There is so much destruction
What I want is a celebration

And I know I can feel bad
When I get in a bad mood
And the world can look so sad
Only you make me feel good

I got you under my skin

And the love profusion
You make me feel
You make me know
And the love intention
You make me feel
You make me shine
You make me feel
You make me shine
You make me feel

I got you under my skin

And I know I can feel bad
When I get in a bad mood
And the world can look so sad
Only you make me feel good




Btw sommar är härligt


Chop Suey!

OMG! Jag har sån sjuk träningsvärk att jag typ inte orkar leva. Jag och D spårade ur igår och gick på box 75 min!! Det var hur kul som helst, skönt att få ut "aggressioner". Helt döda, svettiga och skakiga påväg hem blev vi inlurade på Stuk. Orka vara svettig och sliten bland typ hela skolan. Men heeey, this is me take it or leave it biiiiatch, typ. När jag vaknade imorse kunde jag verkligen inte röra mig, snoosade i typ en timme innan jag r-u-l-l-a-d-e ur sängen. Det bästa är att det bara blir värre och värre, så det kommer vara riktigt härligt imorgon. Trappor är en utmaning, så till och med jag blev förvånad när jag efter skolan kom hem och tog trappan! Försent insåg jag mitt misstag och var tvungen att kämpa mig upp. Kröp typ upp, men kunde känna mig stolt när jag klarade det. Det är ju iaf skönt att känna att träningen gett nåt. Vi hade tänkt träna idag, men vi ska inte överdriva. Vi måste kunna gå, så det blir filmkväll i stället. Inte helt fel.

Har just ätit, så nu ska jag dricka kaffe och läsa ett nyinköpt modemagasin (oj, moget ord) vilket btw kan vara en av de bästa egen-tids-sysselsättningarna ever. Som sagt kläder är det bästa jag vet. Och som sagt bara för att jag gillar kläder och mode är jag ingen tjockskalle. Att gilla kläder innebär inte att man är ytlig, man kan vara djup and look good while doing it så att säga. Snap.

I never thought I'd fall for you as hard as I did

Det här håller inte, det är så mycket som jag vill säga, fråga och göra att jag inte vet var jag ska ta vägen. Jag ÄR en stark kvinna, jag ÄR en stark kvinna... Nää det är jag inte. Skit också.

I wish I was special But I'm a creep

Alltså jag är rätt så skicklig. Den senaste tiden har jag skadat mig så fort jag är i köket. Typ skär mig på knivar när jag diskar, bränner mig på stekpannor och dylikt. Idag har jag gjort det igen! Bränt tummen på en plåt. Det gör så ont att jag knappt kan använda tummen. Jag kan inte kontrollera mig själv, jag är överallt typ.

Det är sjukt hur vissa låtar kan påverka mig. Särskilt hur vissa delar i låtar kan få mig att nästan börja grina, varje gång. Lite pinigt när man lyssnar på musik på offentliga platser. "Men hur är det med dig Rebecca!?" "Öööh jag lyssnar på musik.." Typ i Bridge over troubled water när de sjunger "see how they shine if you need a friend I'm sailing right behind". Jag blir tårögd VARJE gång, jag vet inte varför om det är hur de sjunger eller vad de sjunger men det slår aldrig fel. Det är bara så fint att det blir för mycket för mig. Känslosam, yeah that's me! Snap


Obs JAG är storasystern!

Glatt-borsta-tänderna-gäng-i-stuga

De långa syskonen i mysig hög i stuga
 


 


Supermassive Black Hole

Jag har tränat, jag är trött.
Jag har ätit, jag är mätt.
Jag är svettig, jag ska duscha.
Jag är trött, snart ska jag sova.
Men först är jag röksugen, så nu ska jag röka.
Då, Hej Då



Btw. Klocka jag önskar jag ägde


Word is there's a new girl in town

Nu har B och G återvänt till underbara Luleå. Tiden har gått sjuuuuuukt fort. Allt har hänt, inget har hänt. Tiden har gått fort, men samtidigt hur sakta som helst. Ska dit strax och fika och höra om deras resa och gå igenom det som hänt här den senaste månaden. Lättre sagt än gjort. Jag kan inte ens återberätta det som hänt typ igår. Allt är galet. Jag är galen. Jag hatar att jag fortfarande bryr mig. Trodde jag var en stark kvinna, det är konstigt ändå hur något/någon/saker kan få en ur balans när man minst anar det. Förvirrad är ett ord, snygg är ett annat. Hej

You want everything to match before you die

Idag är en sorgens dag att bo i Luleå. Jimmy Choos samarbete med H&M släpps i utvalda butiker idag, och tror du att Luleå är utvalt? Öööh, nej. That's why I love Norrland! Lite kallare, lite efter.

I don't have a simple answer But I know that I could answer Something better

Alltså jag har spårat. Jag bakar!! Va? Kom hem från skolan, J ringde och snackade om morotskaka. Jag blev så sugen att jag bestämde mig för att "slänga ihop" en. Omg, jag bakar inte, det är inte min stil. It doesn't go well with my shoes if you know what I mean. Men shit alltså nu är den i ugnen. Jag kollar just nu ganska mycket på DH, de kvinnorna gör liksom allt med stil. Jag fattar inte riktigt hur man kan baka snyggt, när jag bakar så flyger allt åt alla håll och man måste röja i två timmar efteråt för att ens se diskbänken. Jag fattar inte riktigt hur jag lyckas, men det är bara att hålla tummarna att det blir gott iaf.

Påtal om framtiden (återigen, hur blev det tal om det!?) har jag börjat fundera ver vad jag ska göra med mitt liv. Då jag är färdig till sommaren, men inte känner att jag är redo för vuxet-moget-stabilt-liv-som-kommer-se-likadant-ut-i-40-år, har stora planer börjat koka i min hjärna(?). När jag tänker på det blir jag så laddad att jag nästan vill gråta av lycka. Konstigt. Måste samtala med min livscoach aka min mamma. "Meeen Rebecca klipp navelsträngen!" Öööh, nä jag vägrar. Mamma och Pappa vet (typ) alltid bäst!

Are You Gonna Go My Way

Jag och I har just ätit middag. Det var kul. Nu dricker jag kaffe och samlar kraft för att göra en sista kraftansträngning med städningen. Måste.Orka.Hela.Vägen. Spelkväll ikväll.

Spiskummin är btw en av de värdaste kryddorna ever. På tal om spiskummin (hur blev det tal om det?) luktar den inte så gott. En gång, back in the days, på den tiden Magda fortfarande bodde här och ibland hängde med oss coola studenter på Ltu, i centrum när vi hade med oss matlådor luktade något konstigt. Typ svett. Alla gjorde "luktaillagrimaser" och kollade runt. "Vem är det som stinker!?" Vi hittade till och med ett offer att skylla på. "Det måste vara han!!". Inget mer med det. Senare samma dag när jag och Mayer lagade middag och jag köttade i spiskummin i maten kom Magda in i köket. Hon såg först helt vanlig ut, men sedan stannade hon upp och sniffade lite. Sen såg hon helt förstörd ut och sa generat med lågmäld röst "Rebecca ... det är jag som luktar svett". Jag dog. Skrattade ihjäl mig, kunde knappt stå upp. "Det är kryddan Magdumskalle". Sen skrattade vi båda på golvet i en halvtimme, vissa hånfullt och vissa lättat. Stackars han som vi skyllde på som var helt oskyldig, det var ju våra matlådor som luktade svett! Galet. ... Aj! ... intresseflugan bet mig i ögat.

Nu ska jag dammsuga mitt rum, gå en sväng till ica sen tända ljus och sätta på stämningsfull musik. Life is good. Smell you later, calculator!

I have the simplest taste, I'm always satisfied with the best

Kom just hem från träning. Den här gången var det ett pass med indiskt tema. Det var faktiskt roligt men OMG vad gjorde jag där!? Instruktören inledde med att säga "Ni som är här för första gången kommer inte att klara passet". Det kändes bra, tryggt liksom. Jag och D virrade runt och skrattade mest. Inte så hård träning, men det är bra att "ta det lungt" ibland (eller helst hela tiden). 

Förra veckan la jag under fyra dagar tre pussel med sammanlagt 2500 bitar! Det värsta är att det var hur roligt som helst. Lyssna på bra musik, dricka kaffe och inte tänka på nåt/tänka på allt. Himla avslappnande. Vi var på Kronan häromdan och jag som "inte skulle köpa något för jag har inte råd" spårade som vanligt ur mest av alla och köpte mest. Jag har ganska konstig smak, men jag gillare och det är det som är viktigast. Det bästa jag vet är att köpa onödiga saker. Jaja, det jag ville komma till är att jag också köpte ett pussel där. Orka köpa ett begagnat 1000-bitars pussel med den tråkigaste bilden du någonsin skådat, men heey 10 spänn för några timmars "njutning" är värt. Men nuförtiden har jag inte tid med pussel, har fullt upp med andra töntiga grejer aka egen tid (för att inte verka som en superdupertönt vill jag inte säga vad det är, i och för sig pusslet är inte så coolt ... ?, men det här är värre så ha förståelse för att jag ligger lågt. Det är töntigt, men det gör mig glad.) I'm boring but overcompensate with headlines and flash, flash, flash.




Indiska tjejer


I got blistered and burned And lost what I earned But I live and I learn

Okej, jag kan inte hålla mig borta längre. Bloggabstinensen har tagit över. Jag har ett sjukt behov att berätta om det som händer i mitt otroligt intressanta liv. Skadat.

Jag har hittat min externa hårddisk som jag trodde var looong gone, och där finns det bilder!! Omg, det verkar som det enda vi gjort i 45 års tid är att fota. Vissa bilder är riktigt fina, medan andra (aka de flesta) är så fula att man inte vet om man ska skratta eller gråta. Typ "vem kan ta den mest osmickrande bilden på den andra"-tävling. Jag har spenderat mycket tid att gå igenom dem. Alltså jag har haft galet långt och MÖRKT hår. Spårat. Vad hände!? Vi har gjort sååå sjukt mycket konstiga saker i våra dagar. Att se bilderna från eran "Rebecca och Magdalena mot världen" gör att de 110 milen känns sjukt ovärt. Jag saknar min bästis.

Veckans lärdom: Allt man behöver göra är att öppna ögonen; there's tons of fish in the water, so the waters I will test


I love you like a fat kid loves cake











































 

Min pappa är bäst!


03:45 No Sleep


It's way too late to think of
Someone I would call now
And neon signs got tired
Red eye flights help the stars out
I'm safe in a corner
Just hours before me

I'm waking with the roaches
The world has surrendered
I'm dating ancient ghosts
The ones I made friends with
The comfort of fireflies
Long gone before daylight

And if I had one wish fulfilled tonight
I'd ask for the sun to never rise
If God leant his voice to me to speak
I'd say go to bed, world

I've always been too late
To see what's before me
And I know nothing sweeter than
Champagne from last New Years
Sweet music in my ears
And a night full of no fears

But if I had one wish fulfilled tonight
I'd ask for the sun to never rise
If God passed a mic to me to speak
I'd say stay in bed, world
Sleep in peace


How could it hurt you when it looks so good

Som en vis kvinna en gång sa "Orka blogga? Nej". Let's take a break, but don't worry I'll be back när du minst anar det. Let's also avsluta med en sportig bild, så att det är den bilden du kommer ihåg av mig. Sportiga Rebecca. Nån kan man alltid lura. Det här är rebnil-6 som signar ut, slut.


"Spelar du hockey!? Men du ser ju ut som en tjej!"

Har just ätit frukost och kollat på nåt program på MTV om ungdomar som sjunger och dansar. Åååh allt jag vill är att sjunga och "spela" gitarr. Men det är lite svårt eftersom Ester "rättsåskickligkvinna" skulle stämma min gitarr och "råkade" ha av två strängar! Det är nästan en bragd att lyckas med det, okej en men TVÅ!? Jag har nya strängar, men jag kan inte byta själv. Var är Pappa Dylan när man behöver honom?

Josef drar hem ikväll. Jag fattar inte hur helgerna kan gå så sjukt fort! Imorgon "börjar" d-uppsatsen, och det ska verkligen bli ASROLIGT, eller inte. Nu MÅSTE jag dricka kaffe! Voddler är btw himla värt. Hej


RSS 2.0